Full Rulle! =)

Nu har det varit full rulle sen jag kom hem från jobbet idag! Danne har haft besök av sin dagis kompis och några grannens barn..Hade falukorv med makaroner till middag, massa lek och tv SPEL!!!..Och nu håller han fortfarande med Natalie! Det blir en sen kväll för Danne panne ikväll! =) Min lil pojken har blivit stor! Jag e ju väldigt överbeskyddad och att ser honom springa runt o långt före mig i centrum gjorde mig orolig faktiskt men han är stor nu o dags för mig att släppa taget lite åt gången!..Tommi sa att snart kommer han vilja gå ut med sina kompisar och jag skulle inte vara där med honom men jag tänkte, "SHIT! ALDRIG I LIVET!! Jag måste ju vara där med honom var han än befinner även om han är större!Jag skulle aldrig släppa ut honom även till en lekpark med BARA sina kompisar!" Usch...E jag lite för mycket? Är jag för ÖVERBESKYDDAD?? Skulle ni vilja låta erat barn göra det?..Jag kommer ju vara orolig HELA tiden han e inte med mig! Usch, det blixtsnabb!Han växer förrr fort!..Tiden måste stanna lite så kan jag njuta av att Danne fortfarande behöver mig var han än befinner sig!

Aja, jag visste inte att Sex and The City 2 har premiär nu den 26:e Maj!!!!!Fattarrrr ni??!!! Jag försökte boka biljetter till premiären men det var SLUTSÅLD!!!! Gud, hjälp!! Jag måste se den! Bästa filmen som finns!! Men jag har iallafall bokat Nina för att kolla på filmen med mig så jag kan inte vänta!!!Yipppeeee!!Nu e man helt pank också och det jättejobbigt att går runt utan en enda ÖRE i fickan men det bara att stå ut med det! Jag skulle ju få mina VAB pengar i början av veckan men nej nej nej..Försäkrings "jävla" kassan måste DISKUTERA o vänta ett tag till med utbetalning! Jag e sååå less på dem! Det STÅR att behandlingstid ta HÖGST 30 dagar men tydligen så e deras 30 dagar typ 300 dagar!!! ARGH!! Så jävla arg bara! Fick iallafal lite nudlar o makaroner av mamma men det inte så att vi inte har mat hemma men det var ju snällt gjort och fick låna 200 av syrran också så det skönt med lite cigg iallafall så slipper man gå runt o bli röksugen o IRRITERAD! =)..Tack, ni e såå fina! =)<3

Aja, nu ska vi vänta på att Natalies mamma ska ringa så få hon gå hem o då ska vi ha lite mysssss o SOVA!..Trött e man o äntligen e det FREDAG imorron!Yay, sager jag bara! =) Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0