Att festa!

Jo, nu läste jag en kompis blogg o där skrev hon om droger o alkohol! Jag har varit där och gjort det o jag tycker att det inget speciellt med att vara hög eller full faktiskt! Man behöver inte dricka som en åsna för att har kul!Man måste ha rätt umgänget att ha kul och det inte alkoholen eller drogen som gör "festen" kul, det omgivningen o personerna som gör "festen" mer happening!

Jag gjorde som alla tonåringar gjort som dem gör nuförtiden länge sen och visst e det coolt o att när man gör såna här saker så e man "inne" men så e det inte!När jag går ut o festa då vill jag dansa som en åsna istället för att blir full o dum i huvud! När jag går ut så vill jag känna träningsvärk från att dansa dagen efter inte nån jävla "hangover"!Jag vill kunna komma ihåg vad hände, jag vill kunna må skitbra, på toppen dagen efter! Jag vill inte spyr o mår skit när jag borde ha kul o dance to the rythm!

So personlig säger jag FUCK ALCOHOL AND DRUGS! I dun need those shit to have fun coz I can dance thru the WHOLE night without feeling sick/bad! =) Ha det bra! Kram!


Who ever said u need alcohol to get crazy and fun???


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0