Måndag igen!

Japp, så var det Måndag igen! Tråkiga Måndag!Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men men ska bara blogga för bloggen skull hahahah...tror jag =)..Har varit på en lite piten promenad efter middag idag men mina systrar och vi promenerade runt Mjölnerbacken och Pjäsbacken och Lavettvägen så det var ju mysigt men KALLT som satan!! Jag frös ihjäl, speciellt mina fötterna! hihih..Nu ligger Danne panne bredvid mig och håller på snarka i mitt örat men min son är bara för gullig han!..Han har varit helt inne med att måla!..Han har aldrig varit en pojke som gillar att måla eller rita men ända sen han hittade sin dinosaurers målabok så har han nästan VARJE dag spenderat lite tid med denna bok!..Så gulligt att ser honom ligga på magen och måla =)..

Aja, vi vart på simhallen i Lördags med mina systrar och kiki (my styvbror) och det var ju hur kul som helst! Vi simmade eller snarare badade och lekte i vattnet i flera timmar och efter det så var ALLA hur trött och hungriga som SATAN! ahahahah..Och jag skadade min rygg av nån anledning i torsdag, var ju på jobbet när en jätte jätte stickning kom på ryggen bara sådär..Jag var chockad och visste inte vad det var så jag struntade i det men efter några minuter så blev det värre och mer ont att jag kan knappt stå RAKT så jag tänkte fan jag måste ha mobilen nära mig ifall jag behöver ringa ambulans eller något eftersom jag var ju själv men satan! Jag kunde inte ens GÅR!!!Men men iallfall simningen gjorde det lite bättre faktiskt och jag känner inte smärtan längre nu men jag undrar vad fan det var??!!

Anywayz, Har ni sett Biggest Loser säsongs 6??!!! Jag blir sååå jävla FÖRBANNAD varje gång jag ser dem här jävla Heba, Vicky och Brady! Dem förtjänar INTE vara där för dem är bara sååå jävla ELAKA och IRRITERANDE!!..Vill bara sparka dem! Var och EN!..ARGH!! Men som tur är så vann INTE blå laget för Michelle från Svart laget VANN!!! Hahah..SUCKERS!!..They are fucking big BULLIES and herregud, jag är bara sååå arg att dem hat denna "pakten" mellan varandra så dem är nog starkare men men..BARA ET PROGRAM TINA! hahahah

Aja, jag kan inte vänta tills flytten! Närmare dagis, centrum o tuben! och hoppas hoppas att vi kommer kunna skriva på kontrakten innan vi ska betala nästa hyran!..Jag tycker att detta kommer vara SKITBRA, både ekonomiskt OCH känslomässigt! Jag kan inte vänta! Men nu ska jag mysa med lil prutten som snarka i mitt örat nu =)..Puss på er!

Just det, glömde säga..Ni vet den reklamen med Desperate Housewives...Ni vet när Bree säger, " YOU STINK!" och sen sa Orson, "Well, you're a WHO*E!"...Danne frågade mig innan det var läggdags..," mamma, vad betyder you're a who*e?"...Jag var helt chockad och visste inte vad jag ska säga men jag sa iallafall att det var fult ord och man får inte säga så men tycker det gulligt när han frågade mig helt oskyldig! hihihi..Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0