Jag är en medberoende..

Två veckor har gått och det har varit jättesnabbt tycker jag..Jag har haft kontakt med 2 personer som är jätteviktigt i mitt liv just nu! Jag är glad att jag har haft denna kontakten att börja hela mig sj...

Jag är en medberoende och jag ville inte se sanningen i början men jag har insett att jag är det.Det är inget kul med att vara en medberoende och varje dag är en ny strid, ny dag och ny kamp för mig nu. Jag har börjat förstått allt det här och allting börja bli tydligt och jag är tacksam för det!...Just nu mår jag jättedålig men tanken på att jag ska träffa dem här två personerna gör mig glad och jag kan knappt vänta på nästa vecka och veckan därpå och veckan därpå..

Jag har alltid trott att allt var mitt fel, att jag är inte värdig, att jag är osynligt, att jag duger aldrig, att jag är äcklig, att jag förtjänar ingen respekt, att jag är ful, att jag förtjänar inte vara lycklig, att om jag hade gjort något en annorlunda sätt så kommer du att ändra dig..Jag har tröstätit genom hela vårat förhållandet för jag känner mig lycklig för denna stund när du hade sårad mig..Just nu har jag NOLL självkänsla, självförtroende whatsoever och jag ska inte skylla på någon annan förutom mig sj..Jag lät mig sj blir trampad av alla, jag lät andra inte respektera mig och jag ville alltid göra alla glad så att dem kan acceptera mig men jag har gjort fel och jag kan inte ändra det som har hänt men jag KAN ändra det som kommer att hända och det min framtid! Jag vet att jag är inte stark just nu men en vacker dag kommer jag kunna säga NEJ när jag vill inte göra någonting ni vill att jag ska göra, en vacker kommer jag kunna ser mig i spegeln och säga att jag DUGER, att jag FÖRTJÄNAR respekt och att jag behöver inte göra andra glad bara för att blir accepterad, en vacker dag kommer ni att acceptera mig som jag är!..Jag är väldigt väldigt ledsen att jag lät detta hända till mig men jag måste göra det bästa av allt..Jag har min son och det är allt jag behöver..Han gör mig glad oavsett och han ÄLSKAR mig oavsett och det är den enda jag behöver just nu! Jag ska börja bygga upp min självkänsla så att jag kan vara Tina igen för när jag ser mig i spegeln nu så känner jag inte igen tjejen..Jag är helt LOST!

Det har verkligen varit upp och ner och jag satte inte stopp på någonting och kolla vad som hade hänt med mig??..Jag känner mig osynlig och jag är olycklig...Jag har gått runt i 3 år och skyllt allting på mig och det är inte mig som är felet, det är DU..Det är ditt ansvar, inte mitt, det var dina val, inte mina...Hur många gånger har du lovat att du skulle ändra dig, hur många gånger har du lovat att det blir en sista gång, hur många gånger har jag gett dig chanser men genom att jag tog dig tillbaks, genom att jag trodde på att alla gånger blir en sista gång så lät jag dig göra om dina misstag om och om igen..som britt-inger sa...Jag är en möjligare..Jag gör det möjligt för dig att ta återfall och det är fel, jag borde har satte stopp från första gången men jag visste inget och jag var helt kär så jag blev blind i kärleken MEN nu har jag lärt mig och jag är tacksam för dem här två personer som har lärt mig mer om hur det är och jag VET att en dag kommer jag kunna säga STOPP, NU RÄCKER DET och en vacker dag så kommer jag inser att jag KAN KRÄVA, att jag som en människa har ett värde och att DU KOMMER INTE KUNNA TRAMPA PÅ MIG LÄNGRE och när den dagen kommer så kommer jag vara LYCKLIG och då kommer det vara försent! Detta kommer ta flera år, månader, detta är en process för mig och det här är bara början av allt och jan kan inte vänta på den dagen jag kan säga/göra allt det här..Det kommer att bli många tårar och många ensamma nätter, dagar men jag VET att jag kommer klara detta!

Hela helgen kommer spenderas med mina två skrutt..Jag kan knappt vänta..vi ska åka iväg till Barnadiset och leka som en galning och sen blir det fika med min älskade Yaty som jag har inte träffats HUR länge som helst! Du är en fin människa och tack för att du är min vän! Kram allihopa!

Jag älsakr er mer än livet!!!Ni är bäst, ni gör mig irriterad, arg, galen aaa...ALLT men mest av allt ni ger mig den kärleken INGEN i hela världen kan!..Unconditional Love!! <3<3<3<3 Mina älsklingar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0