Trött..

Jo, jag är såå himla trött att det inte sant!..Jag vill bara skippa jobbet och sova HELA dagen men nej, det går inte och sånt är väl livet!...Igår så tog jag ett varmt bad och snackade med en person om ganska mycket och det tyckte jag var trevligt! Snackade om hur vi var förut och hur mycket vi har lärt oss från varandra..Alla mistag som vi hade gjort och jag tycker att det har gjort mig mycket mognare och det är jag fan STOLT över..Det var en gång i tiden som jag tog sms-lån/mikrolån typ varje månad BARA för att klara av med alla räkningar och kan tillomed ta lån BARA för att betala förra lånet och visst låter det SJUKT och det var en jä*vligt sjukt period för mig men jag tog ur från det där livet och lärde mig att det bättre med att vara pank än att räkningar bygger upp HELA tiden och det kommer ta sin tid att allting ska gå bra men det LÖSER ALLTID och jag är glad för att som har hänt för det har påverkat mig i ett bra sätt mycket så jag är väldigt tacksam över det!...Jättebra ordspråk som jag ska alltid har i mina tankar, som har verkligen hjälp mig går igenom den senaste jag fick gå igenom =)..

"Gud ger mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, Mod att förändrar det jag kan och förstånd att inse skillnaden!"

Ha en bra Torsdag allesamman! Puz o KRam!


Måndag igen!

Japp, så var det Måndag igen! Tråkiga Måndag!Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men men ska bara blogga för bloggen skull hahahah...tror jag =)..Har varit på en lite piten promenad efter middag idag men mina systrar och vi promenerade runt Mjölnerbacken och Pjäsbacken och Lavettvägen så det var ju mysigt men KALLT som satan!! Jag frös ihjäl, speciellt mina fötterna! hihih..Nu ligger Danne panne bredvid mig och håller på snarka i mitt örat men min son är bara för gullig han!..Han har varit helt inne med att måla!..Han har aldrig varit en pojke som gillar att måla eller rita men ända sen han hittade sin dinosaurers målabok så har han nästan VARJE dag spenderat lite tid med denna bok!..Så gulligt att ser honom ligga på magen och måla =)..

Aja, vi vart på simhallen i Lördags med mina systrar och kiki (my styvbror) och det var ju hur kul som helst! Vi simmade eller snarare badade och lekte i vattnet i flera timmar och efter det så var ALLA hur trött och hungriga som SATAN! ahahahah..Och jag skadade min rygg av nån anledning i torsdag, var ju på jobbet när en jätte jätte stickning kom på ryggen bara sådär..Jag var chockad och visste inte vad det var så jag struntade i det men efter några minuter så blev det värre och mer ont att jag kan knappt stå RAKT så jag tänkte fan jag måste ha mobilen nära mig ifall jag behöver ringa ambulans eller något eftersom jag var ju själv men satan! Jag kunde inte ens GÅR!!!Men men iallfall simningen gjorde det lite bättre faktiskt och jag känner inte smärtan längre nu men jag undrar vad fan det var??!!

Anywayz, Har ni sett Biggest Loser säsongs 6??!!! Jag blir sååå jävla FÖRBANNAD varje gång jag ser dem här jävla Heba, Vicky och Brady! Dem förtjänar INTE vara där för dem är bara sååå jävla ELAKA och IRRITERANDE!!..Vill bara sparka dem! Var och EN!..ARGH!! Men som tur är så vann INTE blå laget för Michelle från Svart laget VANN!!! Hahah..SUCKERS!!..They are fucking big BULLIES and herregud, jag är bara sååå arg att dem hat denna "pakten" mellan varandra så dem är nog starkare men men..BARA ET PROGRAM TINA! hahahah

Aja, jag kan inte vänta tills flytten! Närmare dagis, centrum o tuben! och hoppas hoppas att vi kommer kunna skriva på kontrakten innan vi ska betala nästa hyran!..Jag tycker att detta kommer vara SKITBRA, både ekonomiskt OCH känslomässigt! Jag kan inte vänta! Men nu ska jag mysa med lil prutten som snarka i mitt örat nu =)..Puss på er!

Just det, glömde säga..Ni vet den reklamen med Desperate Housewives...Ni vet när Bree säger, " YOU STINK!" och sen sa Orson, "Well, you're a WHO*E!"...Danne frågade mig innan det var läggdags..," mamma, vad betyder you're a who*e?"...Jag var helt chockad och visste inte vad jag ska säga men jag sa iallafall att det var fult ord och man får inte säga så men tycker det gulligt när han frågade mig helt oskyldig! hihihi..Godnatt!

Söndag..

Snart blir det promenad mot Lötsjön! =) Mata ankorna och just letting the day pass =) Efter det så blir det möte på Vasagatan i Sumpan och jag kan inte vänta! Lite nervös på vad jag ska säga och hur jag ska vara??..Hoppas det blir bra och jag ser verkligen fram mot det! =)..Ha en bra Söndag!


barnadiset!

Nu har nästan HELA dagen spenderats på Barnadiset! Det var hur kul som helst!!... Åkte med mina systrar och vi var som barn och lekte och hoppade med Danne och Melissa! Hahaha...Lämnade från mitt hem typ runt kl 11 och så blev det hos morsan för att hämta Melissa och mina andra systrar ville också följa med och dem tog HUR långt tid som helst och det tog typ nästan 2 timmar innan vi gick därifrån..Sen blev det stan och var jätte jättehungriga och då blev det Gallerian och åt på Stash..Jag åt jätteäckliga Spaghetti Bolognese där men magen blev mätt iallafall! =)..


Diamond Road

En låt som hjälper mig igenom dem jobbiga dagar...Walk with me the diamond road
Tell me every story told
Give me something of your soul
That I can hold onto

I want to wake up to the sound of waves
Crashing on a brand new day
Keep the memory of your face
But wipe the pain away

When you're lonely
(You're not alone)
When your heart aches
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time
Yeah it's gonna take a little time
When the night falls
(You're not alone)
When you're stumbling
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time
To make it to the other side

So don't miss the diamonds along the way
Every road has led us here today

Little bird, what's troubling you
You know what you have to do
What is yours you'll never lose
And what's ahead may shine
Beneath the promise of blue skies
With broken wings we'll learn to fly
Pull yourself out of the tide
And begin the dream again

When you're lonely
(You're not alone)
When your heart aches
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time
To make it to the other side
When the night falls
(You're not alone)
When you're stumbling
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time
To make it to the other side

So don't miss the diamonds along the way
Every road has led us here today

Won't you shine on
Morning light
Burn the darkness away

Walk with me the Diamond Road
Tell me everything is gold
Give me something of your soul
So you don't fade away

When you're lonely
(You're not alone)
When your heart aches
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time
To make it to the otherside
When the night falls
(You're not alone)
When you're stumbling
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time
To make it to the other side

When you're lonely (In every love song)
(You're not alone)
When your heart aches (In every sunrise)
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time (I will remember you)
To make it to the otherside (I will remember you)
When the night falls (In every sunset)
(You're not alone)
When you're stumbling (Whenever you call me)
(On Diamond Road)
It's gonna take a little time (I will remember you)
Everything will be just fine

Don't miss the diamonds along the way
Every road has led us here today
Life is what happens while you're making plans
All that you need is right here in your hands

Jag är en medberoende..

Två veckor har gått och det har varit jättesnabbt tycker jag..Jag har haft kontakt med 2 personer som är jätteviktigt i mitt liv just nu! Jag är glad att jag har haft denna kontakten att börja hela mig sj...

Jag är en medberoende och jag ville inte se sanningen i början men jag har insett att jag är det.Det är inget kul med att vara en medberoende och varje dag är en ny strid, ny dag och ny kamp för mig nu. Jag har börjat förstått allt det här och allting börja bli tydligt och jag är tacksam för det!...Just nu mår jag jättedålig men tanken på att jag ska träffa dem här två personerna gör mig glad och jag kan knappt vänta på nästa vecka och veckan därpå och veckan därpå..

Jag har alltid trott att allt var mitt fel, att jag är inte värdig, att jag är osynligt, att jag duger aldrig, att jag är äcklig, att jag förtjänar ingen respekt, att jag är ful, att jag förtjänar inte vara lycklig, att om jag hade gjort något en annorlunda sätt så kommer du att ändra dig..Jag har tröstätit genom hela vårat förhållandet för jag känner mig lycklig för denna stund när du hade sårad mig..Just nu har jag NOLL självkänsla, självförtroende whatsoever och jag ska inte skylla på någon annan förutom mig sj..Jag lät mig sj blir trampad av alla, jag lät andra inte respektera mig och jag ville alltid göra alla glad så att dem kan acceptera mig men jag har gjort fel och jag kan inte ändra det som har hänt men jag KAN ändra det som kommer att hända och det min framtid! Jag vet att jag är inte stark just nu men en vacker dag kommer jag kunna säga NEJ när jag vill inte göra någonting ni vill att jag ska göra, en vacker kommer jag kunna ser mig i spegeln och säga att jag DUGER, att jag FÖRTJÄNAR respekt och att jag behöver inte göra andra glad bara för att blir accepterad, en vacker dag kommer ni att acceptera mig som jag är!..Jag är väldigt väldigt ledsen att jag lät detta hända till mig men jag måste göra det bästa av allt..Jag har min son och det är allt jag behöver..Han gör mig glad oavsett och han ÄLSKAR mig oavsett och det är den enda jag behöver just nu! Jag ska börja bygga upp min självkänsla så att jag kan vara Tina igen för när jag ser mig i spegeln nu så känner jag inte igen tjejen..Jag är helt LOST!

Det har verkligen varit upp och ner och jag satte inte stopp på någonting och kolla vad som hade hänt med mig??..Jag känner mig osynlig och jag är olycklig...Jag har gått runt i 3 år och skyllt allting på mig och det är inte mig som är felet, det är DU..Det är ditt ansvar, inte mitt, det var dina val, inte mina...Hur många gånger har du lovat att du skulle ändra dig, hur många gånger har du lovat att det blir en sista gång, hur många gånger har jag gett dig chanser men genom att jag tog dig tillbaks, genom att jag trodde på att alla gånger blir en sista gång så lät jag dig göra om dina misstag om och om igen..som britt-inger sa...Jag är en möjligare..Jag gör det möjligt för dig att ta återfall och det är fel, jag borde har satte stopp från första gången men jag visste inget och jag var helt kär så jag blev blind i kärleken MEN nu har jag lärt mig och jag är tacksam för dem här två personer som har lärt mig mer om hur det är och jag VET att en dag kommer jag kunna säga STOPP, NU RÄCKER DET och en vacker dag så kommer jag inser att jag KAN KRÄVA, att jag som en människa har ett värde och att DU KOMMER INTE KUNNA TRAMPA PÅ MIG LÄNGRE och när den dagen kommer så kommer jag vara LYCKLIG och då kommer det vara försent! Detta kommer ta flera år, månader, detta är en process för mig och det här är bara början av allt och jan kan inte vänta på den dagen jag kan säga/göra allt det här..Det kommer att bli många tårar och många ensamma nätter, dagar men jag VET att jag kommer klara detta!

Hela helgen kommer spenderas med mina två skrutt..Jag kan knappt vänta..vi ska åka iväg till Barnadiset och leka som en galning och sen blir det fika med min älskade Yaty som jag har inte träffats HUR länge som helst! Du är en fin människa och tack för att du är min vän! Kram allihopa!

Jag älsakr er mer än livet!!!Ni är bäst, ni gör mig irriterad, arg, galen aaa...ALLT men mest av allt ni ger mig den kärleken INGEN i hela världen kan!..Unconditional Love!! <3<3<3<3 Mina älsklingar!


RSS 2.0