work,work,work!..

Jahapp!! Då var 2009 slut och back to reality liksom!..Work, work, work!..Har jobbat nu men som tur e så e det inte så mycket på jobbet nuförtiden men det kommer... så måste väl njuta av lite lugn och så-kallades "ledigheten" hihhihih..Det e faktiskt skönt att det inte så mycket men aja, jag tog ändå ledigt imorron och jag visste inte att dagis var stängt imorron och visste inte heller att det är en röd dag imorron så som tur så e jag ledig imorron hihihi..Ville egentligen åka iväg till Ikea och köpa lite mera grejer för att piffa upp lägenheten men men..får väl ta det nån annan  dag för vi har inte fått nån pengar heller =(

Aja, nu sitter jag i min stora säng med min lilla gamling hihihi (Danne bli trött lätt nu förtiden och orka inte gå så långt längre hihihi) och kollar på Mrs. Doubtfire..Tata allihopa!

bilder..


2010

Jahap!..Då var det slut på 2009 och start på 2010!..Har lite blandade känslor för detta året för det var rätt mycket som hände i 2009 som var rätt stora för min del och nu e det 2010??..Liksom, kommer det vara bättre detta året, kommer jag vara lyckliga?..

2009 var året då jag fick en större lägenhet som jag ville men det var fan inte rätt tid för att skaffa en större och dyrare lägenhet men allting löste sig så det var ju hur skönt som helst!...

2009 var året då mitt förhållandet blev bättre och starkare men ändå svagare när året närmade sig mot slutet och det gjorde såå ont att veta att vi måste kämpa och göra om allt vi hade kämpat för om igen nu men ändå känns det värd, tycker jag, hoppas jag i allafall..

2009 var året jag fick göra det jag ville i FLERA ÅR! Jag reste med MIN FAMILJ till Singapore!..Ville jättegärna visa danne sina rötter och det var faktiskt hur kul som helst att kunna göra det!..

Och aa..listan är lång och jag vill helst inte säga allt som hade hänt i 2009 men jag känner att 2010 kommer inte vara bättre heller men jag måste ha tron på att allt detta kommer lösa sig för jag e SÅÅÅÅ redo för en ändringen, för en ny start på min nya lägenhet, nytt start på mitt förhållandet och så sista..nytt start på mitt liv som en mamma och försöka förfölja mina drömmar med mina studier!..Hoppas Hoppas Hoppas!...Ha det bra allesammans!! (`Bilder kommer senare på dagen eller imorron ahahha...)

RSS 2.0