Söndagen..

Jaha! Då sitter jag här på soffan och kollar på Oprah Winfrey och idag handlar det om kvinnan som förlorade sitt ansiktet..Charla Nash!..Det e såååå hemskt att kolla på det!..Hemskt att det kan hända liksom...att en apa kunde vara så farligt! Usch..Hope for the best for her!

Men men..igår var det en latdag för oss..Vi gick till affären och sen tillbaks..och latade os med massa film, tecknad och skräpmat! hahaha...Idag tänkte jag åka till Cosmonova men jag vet inte om det någon bra idé...Kanske hitta på nåt lite senare da..Tata!


När vi va på Naturhistoriska Museet =)

Kul!!

Japp, då har vi varit i stan och shoppat lite, åt sushi, fixat och köpt massa ben 10, bakugan och dinosaur king till min lilla skrutt!..Han blev sååå glad och bortskämd dem här 2 dagar som han e hemma med mig =)...

Idag vart vi hos en bekant och snackade en hel del och det känns sååå jävligt skönt!..Denna personen gav mig en helt annan perspektiv i hela grejen som jag går igenom nu och det känns sååå jävligt skönt att kunna prata med någon som FÖRSTÅR! Nää..nu går jag vidare och ska försöka göra den bästa av allt!..Jag ska inte bryr mig om va alla andra säger om mig eller om dem vill snacka skit om mig längre för nu går jag vidare med mitt liv med min lilla skrutt!...Jag ska fortsätta med mina planer! =)

Aja, imorron tänkte vi åka till Cosmonova och kolla på den dära Dinosaur filmen men vi får ser om det blir bra för danne för han älskar ju sina dinosaurer! hahahah...Nu sitter han ute och kollar på någon hund film..Han e såå roligt! Han har sett den filmen HURRR många gånger som helst men han ändrar alltid på språket och det så roligt att ser honom så fokuserad i filmen även om språket ändrar hela tiden!...Asså...det var ju Norska, Finska, Svenska, Engelska och Danska, tror jag!..Nä...nu ska vi ha lite Fredagsmys här..

Jo,just det, jag ser verkligen emot dagen vi flyttar till nya lägenheten..Jag älskar denna lägenhet men den e förrr dyrt och långt från dagis och tuben, tycker jag..så lägenheten jag ska flytta in e en 2:a men det funkar bra och hyran kan man hantera så det en bra grej! =)..Puss o Kram! Ha det bra peepz!

...

...

we were....


RSS 2.0