...Rubrik??

Jahapp! Nu tryckte jag på fel knapp och e tvungen att skriva om IGEN!..Men men jag har inte haft nån tid eller ork att blogga dem senaste veckorna eftersom har haft fullt upp med jobbet och sånt för vi har precis flyttat till ett större stället och det går lite seg där eftersom allting är inte på plats och rutinerna är inte klara än men men hoppas att det rullar på SNART!!

Fick åka hem tidigt idag eftersom dagis ringde och sa att danne hade feber och vart inte på gott humör ALLS och det absolut inte lik grabben min så hämtade honom och vart på Hemköp och köpte glass och lite chicky bits till middag och sen hemåt och mysade!Det var rätt trevligt!

Angående Danne så mår han UTMÄRKT! Grabben min har blivit stor och man märker det på sättet han prata! Fyfan, ibland undrar jag om det verkligen MIN son som snacka! Kan inte fatta att jag har haft honom i nästan 5 ÅR!!! Usch, och nästa år så börja han skolan också!Gud vad snabbt! Aja, nu har Dannes pappa kontakt med oss igen och det går rätt bra men han är som han är även fast han säger att han är en ändrat man.Han har visst slutat med skiten han höll på förut men personligheten är fortfarande samma! Tycker att det bra att han ville lära känna sin son men jag är överbeskyddad och rädd på att han kommer bara göra Danne förvirrad!Asså Dannes pappa har försökt flera gånger att ta kontakt med Danne men varje gång han får chansen så förstör han det genom att till exempel, ringa och träffa Danne en gång sen försvinner han i FLERA månader och sen kommer tillbaks! Jag vill att Danne ska lära känna sin pappa men ändå vill jag inte att Han ska göra Danne förvirrad och det rätt jobbigt! Men men vi få väl se hur denna gången är...

Aja, nu ska jag nog lägga mig! Här kommer lite bilder från förra veckan när vi lekte på Tågparken!


Puzz och KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0