Lördagen som var..

Skulle egentligen jobba idag men jag o syrran var för lat och trött för att göra det och så tror vi att vi kommer kunna klara att göra tillräckligt till imorron imorron ändå så hoppas att det lugnt!...Men men, lets see what happens!..

So...igår var vi i Kista och gjorde lite shopping!..Var ju kul och sen blev det hemåt och då fixade Tommi vägghyllan i vardagsrummet..Så fint det ser ut! Ska köpa en till för väggen i vardagsrummet e ju stort och med bara en vägghyllan ser ju lite knasigt ut =)..Just det ja, igår när Tommi höll på med vägghyllan så blev danne lite rädd på jävla borrmaskinen så jag tog ut honom på balkongen och innan de så lekte han med sin Ben 10 bil och när vi var ute på balkongen så hade han bilen(som var på)i handen och gissa om mitt hår blev fast i bilen??!!!...AJ! Gjorde sååå jävla ONT och jag var tvungen att klippa av lite av mitt hår =(...

Aja..på kvällen så var jag ute med Nina och kul hade vi men Nina blev sååå jävla full att det inte sant!..Men hon e skönt!


Lil snygging! tröjan är köpt av moster Reda!Asså...jag hade massa att blogga om innan Jims Värld började men nu blev jag fast och så e min hjärna helt TOMT!..Vi hörs! Tingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0