Ikea och Väggord!

Japp, då har jag varit hemma med en sjukling som hade asthma!..Danne hade hostat i en vecka nu och jag visste att det skulle hända o så pang! Det hände inatt då han kunde inte sova så gott och jag var vaken med honom..stackarn men sen så sov han äntligen vid halv 5 och då fick jag lite sömn också men var tvungen o vakna vid 6 för jag hade tvättid och det behövs,tror mig!..Fick ta 8 timmars pass eftersom vi hade rätt mycket att tvätta men som tur var så var det ingen som tvättade så tidigt så jag fick 2 stora maskiner och 4 lilla maskiner till mig sj och tvättade allt i 4 timmar!..Det var inte allt, nej, huset såg som en bombnedslag här imorse..disken var mycket, massa skit på golvet, sängarna var inte bäddat,kläderna var..aa..ÖVERALLT och leksaker vill man inte ens prata om! Det blir så när man måste jobba från morgon till 18:00 och kommer hem halv 8! Men men, medans Danne sov så tog  jag ut dammsugare och då jävlar....Skrubbade hit och dit, moppade, diskade och tog hälften av dannes leksaker och la dem i förrådet för han leker ju inte med hälften!

Efter tvätten var klar och huset var rent o fint så vaknade Danne och han verkade bättre än inatt o så sa han att han ville köpa Ben 10 så satt o åt frukost med honom och väntade med att gå ut för jag ville kolla hur han mådde först men vid 12 så bestämde jag att åka till Vällingby efter att har gett Danne sin medicin och det blev BR, Donken och IKEA!!!..Köpte en till hylla och kabeln till vardagsrum lampa och massa annat! Nu har vi äntligen, efter 8 månader, en vardagsrum lampa!!!Yipppppeee!!!Jag ska verkligen fixa till här hemma och det blir nog mer IKEA för min del snart igen..kanske nästa månad men we'll see!..

Nu har jag klickat hem 2 stycken väggord och YIPEE, säger jag bara! Kommer om en vecka och sidan heter www.vinylahem.se om ni e intresserad av det med och dessutom har dem REA NU!..Jättebilliga!!! Wihoo! Ni ska få se när jag har fixat och trixat när jag har fått dem =)=)=)..

Aja, nina e nu i Danmark och jag saknar henne som FAN för vi har nu festat rätt mycket med varandra dem senaste helger och det lika roligt varje gång och fan vad vi hade sååå många FINA minne och även fast vi hade tappat kontakt i ett och ett halv år så pratade vi med varandra efter det första gången som om vi hade aldrig tappat kontakt och jag e såå jävla tacksam för att du finns i mitt liv gumz! Kom tillbaks FORT så kan vi ut o fika o festa! Love ya! Nu ska man lägga sig och e fan såå jävla GLAD att det Lördag imorron! Ska se om danne mår lika bra som idag så kan vi ut på någon äventyr imorrn! Godnatt allihopa och ta det LUGNT med drickandet! KRAM!


Mamma älskar dig mest grabben! Du förgyller mina dagar och DU är varför jag vakna upp varje morgon och kämpa som jag aldrig förr, DU e meningen för mig att leva vidare, DU är den enda person som har lärt mig allt om KÄRLEK, att det kan var såååå äkta och fint, det e allt jag behöver i livet...Pengar kan göra oss giriga o att kunna klara av med vardagen men Kärlek gör oss starkare, att kunna gå igenom livet utan kärlek e ingen mening att fortsätta!..<3<3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0