Lite förvirrad

Nu e man lite förvirrad med resan till Singapore faktiskt!..Tommi måste komma hem tidigare än den 31 för han har ett viktigt möte att gå på den 26:e och så kommer inte morsan med till Singapore och det kommer bara vara min syrra, Lynda som ska med till Singapore och det blev en liten besvikelse där när jag fick veta att morsan kunde inte resa tillsammans..Jag har ju ingenting emot att bara syrran följer med men den här resan har jag o morsan diskuterad om ganska länge och hur mycket planer vi hade men sen så e allting bara mm.."down the drain"...Jag ville också åka dit för att träffa mina släktingar men när morsan kom hem från Singapore i Augusti och snackade om dem så känns det som om jag känner inte dem längre..Jag e ju ganska nära med min kusin och en av mina mostrar och så hörde jag vad dem gjorde så blev en del av jag chockad och en del besviken...Och så med pengarna..VAFAN??!!Vi hade ju lagt undan hur mycket pengar som helst men de har försvunnit!!Var har alla våran pengar försvunnit??!!Det ju egentligen mitt fel eller kanske inte..lite räkningar också och så har vi ju precis flyttat och yes, det var FEL TIDPUNKT att flytta när vi hade planerat en stor Singapore resa så det kan jag erkänna...MITT MISSTAG!

Nu vänta jag bara tills jag kan ringa flygbolaget och fråga om jag nu skulle avbeställa resan så hur mycket jag kan få tillbaks eller om jag vill komma hem till Sverige tidigare så hur mycket det kommer kosta..ARGH!!Nu längtar jag verkligen INTE!!..Bara en STOR besvikelse och jag hoppas verkligen att detta e värd det!...Aja, nu babbla jag massa skit som jag sj inte förstår hahaha!!

Ps, JAG VILL HA ETT BARN TILL hahahah!!!


Min lilla KORVVVV!!JAG ÄLSKARRRR DIG

Kommentarer
Postat av: Madde

Du borde åka ändå, allt kommer bli bra när ni kommer fram. Jag vet man blir besviken när saker inte blir som man tänkt sig. Men det blir det typ aldrig. Åk ändå!

2009-09-08 @ 12:29:14
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Jamie

Han är så himla söt !

2009-09-18 @ 13:46:01
URL: http://pronovias.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jo, det har jag nu märkt och det jobbigt gumz! Men ja ska se till att jag komma att ha ROLIG där borta!!hahah..Tack , Jamie..Inte såå sött när han börjar GNÄLLAAAA hahaha

2009-09-21 @ 21:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0