Am back,bitch!

ihihihihi..Nu e man tillbaks från aa ingenstans hahah...Har hänt mycket dem senaste dagar..har varit på nån Eid Fest i helgen hos en kompis till min mamma och så va vi i Adelsö förra helgen och plockade blåbärrrrrrrrr..Mumsig babalumsig säger jag bara och så var det sååå mycket jobb!..Jag mår såå mycket bättre just denna stunden men det blir si o så ibland..men håller igång med någonting positivt hela tiden och det hjälper faktiskt så japp, I'm back, bitch!

Jo, danne var ju helt död i veckan för nån virus infektion..stackaren..låg hela dagarna i flera dagar och var bara helt slut och så var jag också sjuk i Måndags så båda två låg som en död fisk på soffan i 2 dagar och Tommi blev våran slav i 2 dagar hahah men det gick över och det SKÖNT!..Vart med på Teresas begravning i Tisdags också och det var faktiskt jobbigt..Inte bara för mig men alla i min familj också för vi saknar hennes sååå otroligt mycket men alla vet att hon e i himlen med sin son och e mycket gladare än hon var här...Jag älskar dig, Teresa..Du e en OTROLIGT KVINNA som jag kommer ALDRIG glömma! <3<3<3..

Nee..nu ska jag röka och sen lägga mig! Adios allihopa!!Om 2 veckor och 5 dagar ÅKER VI TILL VÄRMEN och det e HUR SKÖNNNN SOM HELST!!Kan knappt VÄNTAA!!!!Kramz


Älskarrrr dig hjärtat!!Du förgyller mina dagar! <3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0