JOBBA JOBBA JOBBAAAA

Nu anvander jag syrrans datorn!..E pa jobbet nu och nasta vecka flyger vi till SINGAPOREEEE!!!Sa javla skont sager jag bara!!!Nu e det bara att jobba jobba jobbaaaaa som galler!!!Puss o kram pa er allihopa!

Försenad Grattis till MOI!

Japp! Då har man väl fyllt 22 och jag känner inget skillnad! hahaha..Jag e bara stolt över det jag har i mitt liv just nu...Blev inga "Happy b'day" celebration ne men det lugnt ändå för jag var för trött för det och igår hade jag fullt upp med barnen!..
Så fort jag kom in i dörren så frågade 2 busungar om dem kunde måla och såklart sa jag JA!..HELA badrummet var fullt med målarfärg och hela dem var typ blå, röd, grön, gul! hahaha..så gullig..Man hör att dem hade de SUPER igår för dem skrattade hur mycket som helst men sen fick jag nog med alla färger så blev det middag!!Sparris soppa med köttbullar! ;)..Efter det fick dem ta det lugnt framför tecknat och vid 8 blev det smörgår med ägg till kvällsfika och så BEDTIMEEEEE!!.. Det blev tidigt för min del också för jag var helt slut efter jobbet and entertaining mina BUSUNGAR!..Mmm..idag händer det inget! Bara jobb jobb jobb..Man börjar tröttna på det men what the heck??Sånt e livet!Älsklingen kommer hem idag!!YESSS..Har saknat honom en hel del och om EXAKT 2 veckor åker vi till ett varmare land i 2 veckor!!!Ååååå SÅÅÅ SKÖNTT!!..Aja..nu ska jag röka min morgon cigg och väcka danne panne min!


Mina BUSUNGAR!!Jag älskar er sååå jag spricker!!!Jag skulle ALDRIG sätta ett värde för att spendera tid med er!!PRECIOUS!!!<3<3<3

GRATTIS STINA LEE TILL DIN LILLA FLICKA!!DU KOMMER BLI EN JÄTTEBRA MAMMA! Massa KRAMZ till er alla 5! hiihih

Am back,bitch!

ihihihihi..Nu e man tillbaks från aa ingenstans hahah...Har hänt mycket dem senaste dagar..har varit på nån Eid Fest i helgen hos en kompis till min mamma och så va vi i Adelsö förra helgen och plockade blåbärrrrrrrrr..Mumsig babalumsig säger jag bara och så var det sååå mycket jobb!..Jag mår såå mycket bättre just denna stunden men det blir si o så ibland..men håller igång med någonting positivt hela tiden och det hjälper faktiskt så japp, I'm back, bitch!

Jo, danne var ju helt död i veckan för nån virus infektion..stackaren..låg hela dagarna i flera dagar och var bara helt slut och så var jag också sjuk i Måndags så båda två låg som en död fisk på soffan i 2 dagar och Tommi blev våran slav i 2 dagar hahah men det gick över och det SKÖNT!..Vart med på Teresas begravning i Tisdags också och det var faktiskt jobbigt..Inte bara för mig men alla i min familj också för vi saknar hennes sååå otroligt mycket men alla vet att hon e i himlen med sin son och e mycket gladare än hon var här...Jag älskar dig, Teresa..Du e en OTROLIGT KVINNA som jag kommer ALDRIG glömma! <3<3<3..

Nee..nu ska jag röka och sen lägga mig! Adios allihopa!!Om 2 veckor och 5 dagar ÅKER VI TILL VÄRMEN och det e HUR SKÖNNNN SOM HELST!!Kan knappt VÄNTAA!!!!Kramz


Älskarrrr dig hjärtat!!Du förgyller mina dagar! <3<3

...

Jag mår inget vidare om jag ska vara ärligt!..Nu ska jag ta en paus från bloggvärlden och försök att hitta Tina igen..Så mycket har hänt och jobbet börjar bli jobbig faktiskt och livet känns inte som det skulle i mina planer..Allting verka gå åt skogen och jag som sagt mår som fan! Jag vill att allting ska bli bättre för jag orka inte känna mig såhär..Jättejobbigt att vara glad en minut och så när tankarna börja sätta igång så mår man skit bara sådär.. Danne har börjat hosta som en galning här och jag hoppas att han bli inte värre för jag måste verkligen jobba ihjäl för att får allting att bli bättre..Vill bara vara med mig sj långt härifrån just denna sekund...Ha det bra allihopa och vi hörs/syns här när jag har hittat tillbaks mig sj igen! Massor med Kram från mig! <3

Lite förvirrad

Nu e man lite förvirrad med resan till Singapore faktiskt!..Tommi måste komma hem tidigare än den 31 för han har ett viktigt möte att gå på den 26:e och så kommer inte morsan med till Singapore och det kommer bara vara min syrra, Lynda som ska med till Singapore och det blev en liten besvikelse där när jag fick veta att morsan kunde inte resa tillsammans..Jag har ju ingenting emot att bara syrran följer med men den här resan har jag o morsan diskuterad om ganska länge och hur mycket planer vi hade men sen så e allting bara mm.."down the drain"...Jag ville också åka dit för att träffa mina släktingar men när morsan kom hem från Singapore i Augusti och snackade om dem så känns det som om jag känner inte dem längre..Jag e ju ganska nära med min kusin och en av mina mostrar och så hörde jag vad dem gjorde så blev en del av jag chockad och en del besviken...Och så med pengarna..VAFAN??!!Vi hade ju lagt undan hur mycket pengar som helst men de har försvunnit!!Var har alla våran pengar försvunnit??!!Det ju egentligen mitt fel eller kanske inte..lite räkningar också och så har vi ju precis flyttat och yes, det var FEL TIDPUNKT att flytta när vi hade planerat en stor Singapore resa så det kan jag erkänna...MITT MISSTAG!

Nu vänta jag bara tills jag kan ringa flygbolaget och fråga om jag nu skulle avbeställa resan så hur mycket jag kan få tillbaks eller om jag vill komma hem till Sverige tidigare så hur mycket det kommer kosta..ARGH!!Nu längtar jag verkligen INTE!!..Bara en STOR besvikelse och jag hoppas verkligen att detta e värd det!...Aja, nu babbla jag massa skit som jag sj inte förstår hahaha!!

Ps, JAG VILL HA ETT BARN TILL hahahah!!!


Min lilla KORVVVV!!JAG ÄLSKARRRR DIG

hmm..

Jaha..Nu sitter jag här i min stora lägenhet o städa o gör ingenting imellanåt...Tommi kom nyss hem och nu ligger han o sova! Danne kolla på sin tecknad med en påse godis o jag...har det tråkigt!..Danne sa nyss till mig att han saknade Odalvägen o det gör jag med faktiskt!..Jag känner mig inte riktigt hemma här..Kanske för att den e helt ny och mm..va mer kan jag säga..Jag e kär i den här lägenheten med jag har massor minne i den andra så det ta nog tid! Hoppas jag..

Aaa..som ni ser så har jag inte varit så duktigt med bloggen dem senaste veckorna..Kanske för att jag har tappat lusten helt enkelt och speciellt när jag har precis flyttat in och allting e inte riktigt på plats och ocksp för att vi har bara sovit här i lägenheten i typ 2 nätter så det känns lite som om varje gång jag e här så e jag inte hemma..Konstigt?? Japp, jag e det! hahah..Aja, nu babbla jag skit bara..Ska fixa lunch till danne och middag till min älskling innan jag o danne gå iväg till morsan! Ha det bra! <3

RSS 2.0