....

Nu e fan bara 1 dag kvar och jag kan FAN INTE VÄNTAAAA!!!...Full rulle snart!!!..Måste tvätta lakan och sista grejerna imorron och så ska danne sova vid 6 och vi ska försöka göra det med för våran nattbuss till centralen kommer vi 02:00!!!Måste fan upp vi 01:00???GUD!!!Men det ska bli BRA!!! Jag kan inte vänta på Singapore..vi har nu snackat om det i FLERA månader och nu e det BARA 1 dag kvar och den här 1 dag känns som det e EVIGHETEEERRRR!!!

Nywayz, va på middag igår med hela familjen, olof och älsklingen! Vart på en libanese restaurang och maten var helt okej, si-så men det var ju mysig! Har snackat med älsklingen om lite saker som jag har börjat tröttnat på och nu kommunicerar vi bra och det bara skönt! Skönare än att skrika sönder och kasta sönder saker och ting överallt! Nu har jag kvar blåbärplocknings bilder, ladies night bilder pch middagens bilder kvar i min kameran och jag måste fan hitta ett sätt att sätta mig ner vid min datorn och ladda upp ALLA bilder för tror mig! Jag behöver dem plats i min kameran när jag e i Singapore!

Jahap!!...Jag vet att jag har inte varit den bästa på bloggningen nu för jag har INGA jävla internet hemma! Jag har nu bott där i en månad och första veckorna använde vi bara mobilt bredband och nu e den också avstängt så no internet for us! Jag har felanmält om detta till stadsnätet men ÄNDÅ NADA!!!!Whats taking them sooo long??Fika eller??!! ARGH!

Aja, nu ska jag sno en cigg från min syrra och RÖKA för jag e SUGEN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0