...

Nu har jag inte bloggat så mycket och det för att när jag skulle göra det i Singapore så ville inga bilder blir uppladdat! Så jag gav upp och sket i det och tänkte jag kunde göra det när jag kommer hem till Stockholm men så blev det inte heller för att jag har fortfarande ingen internet hemma! så varje gång jag vill betala räkning till exempel så måste jag komma hem till morsan och göra det och en annan sak också...jag har fortfarande inte hittat min mobil laddare så jag har nu gått runt utan en mobil i aa...2-3 månader kanske! Jag e bara förbannad på att min internet har inte fungerat och jag har fan bott här i en månad +!!Jag har tappat min kamera i singapore också så det e ju skönt för jag har massa bilder som jag har inte flyttat till datorn!...Allt verka gå snett men våran resa har varit underbart! Nu planera vi en andra resa tillbaks nästa år!!Aja, nu ska jag iallafall gör mig ordning så har det bra allihoppa!

Ps, så fort jag får internet så ska jag börja blogga mer och bilder som jag har kvar kommer läggas upp! Kram

skona sondag!

Japp!!Andra dag och det kanns so skont att inte behova vakna so tidigt for att aka till jobbetu sitter jag har och forsoker ladda bilder men min blogg verka har inte tillrackligt med plats for mera bilder! :(...Idag tankte vi aka till non Hawker Center och ha brunch och jag tankte fan ta min Mee Goreng Mamak! (Indisk Nudlar) Sooo kul kul!!Nu maste jag vacka tommi pommi och danne panne och syrran och chan! Bloooooo...Har kommer 2 bilder som jag fick ladda iallafal!!Ska forsoka senare och se om det funka att ladda mera bilder! Puss och kram!

antligen!!!

antligen e vi har i singapore!!!!Sooo harligt o varmt!!Va en jattelongt flygresa och vi var fast i amsterdam i 5 timmar so det var ju inte alls kul och so missade vi vara flyg from kuala lumpur till singapore so nar vi a val framme i kuala lumpur so fick vi vanta i 3 timmar innan vi kunde aka nasta flygplan till singapore so det var trottsamt!!!MEn det e skont att det over nu och nu sitter vi i hotellet och vila och ta det lugnt innan vi ska ut och ata lite mat och bara go runt omradet! Kommer tillbaks o blogga! ADIOSSSS

....

Nu e fan bara 1 dag kvar och jag kan FAN INTE VÄNTAAAA!!!...Full rulle snart!!!..Måste tvätta lakan och sista grejerna imorron och så ska danne sova vid 6 och vi ska försöka göra det med för våran nattbuss till centralen kommer vi 02:00!!!Måste fan upp vi 01:00???GUD!!!Men det ska bli BRA!!! Jag kan inte vänta på Singapore..vi har nu snackat om det i FLERA månader och nu e det BARA 1 dag kvar och den här 1 dag känns som det e EVIGHETEEERRRR!!!

Nywayz, va på middag igår med hela familjen, olof och älsklingen! Vart på en libanese restaurang och maten var helt okej, si-så men det var ju mysig! Har snackat med älsklingen om lite saker som jag har börjat tröttnat på och nu kommunicerar vi bra och det bara skönt! Skönare än att skrika sönder och kasta sönder saker och ting överallt! Nu har jag kvar blåbärplocknings bilder, ladies night bilder pch middagens bilder kvar i min kameran och jag måste fan hitta ett sätt att sätta mig ner vid min datorn och ladda upp ALLA bilder för tror mig! Jag behöver dem plats i min kameran när jag e i Singapore!

Jahap!!...Jag vet att jag har inte varit den bästa på bloggningen nu för jag har INGA jävla internet hemma! Jag har nu bott där i en månad och första veckorna använde vi bara mobilt bredband och nu e den också avstängt så no internet for us! Jag har felanmält om detta till stadsnätet men ÄNDÅ NADA!!!!Whats taking them sooo long??Fika eller??!! ARGH!

Aja, nu ska jag sno en cigg från min syrra och RÖKA för jag e SUGEN!

RSS 2.0