You are my other sunshine too!Nu sitter jag här bredvid en snarkande sambo! Usch!!! Det e faktiskt jätteskönt att kunna ta det lugnt nu på morronen hihih..=) Jag bruka ju stressa lite även om det inte behövs hihihi men orka inte jobba nu när jag ser mina älsklingar sover så skönnnn men men sånt e livet! Hoppas att det inte mycket bara! =)..

Yesss, nu har jag faktiskt haft mitt gymkort i 3 dagar utan o träna =( besviken på mig sj men egentligen så e det inte så att jag inte vill gymma, jag måste köpa skor innan jag ens kan gymma! Dem skorna jag har nu har hål i båda par och så e dem helt sönder och dem e mina enda gymskor jag har hihihi men har inte haft tid och min syrra har inte fått lön än så I guess we ready to rumble nästa vecka! Eller så kanske köper jag mina skor först o kan börja gymma med tommi polly på helgen? Låter bra det! =) Jag skulle faktiskt vilja lära mig magdans! Skratta hur mycket ni vill men det verka sååå kul och jag ha velat göra det sen danne var bara 1 år gammal men har ju varit sååå pank att jag inte ens kan köpa nya kläder till mig sj men nu när jag har ett jobb o när tommi får sjukpenning så blir det mycket pengar över! Hmmm..ska fråga syrran om hon e med i detta för annars vill jag inte börja om det e bara jag! =(..

Nu på helgen ska jag shoppa! Det var ju länge sen och tror mig, den här gången ska jag shoppa för BARA mig! Eller det blir svårt om jag ser någonting snyggt till danne eller tommi men it's all abt MOI this weekend! Ska ju på min syrrans get together fest nu på Lördag utan barn o utan min kille fast jag har inte sagt detta till Tommi så han lär ju blir chockad när han läser detta inlägg hihihih..Jo..som sagt så ska jag shoppa och jag vill köpaaaa MASSOR smink! Det var länge sen jag gjorde det! Så nu gäller det! hihi...Nu måste jag röra på min ass innan jag kommer för sent till jobbet! Ha det bra allahoppa(Danne o Melissa bruka ju säga det)  hihih..Kramz!


Har alltid gillat smokey eyes men e ju för korkad för att sminka mig såå fint men nu ska jag fråga runt och köpa rätt färger! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0