CASHHH BEBEH!!
YESSSS...äntligen har Tommi fått sina pengar!!!! Trodde att han kommer go crazy with his money men NEJ! Han ville betala av skulder!! :-O..Tommi of all people wanna pay his dept??!!!! Jag va chockad men på ett bra sätt!!Det visar att han e inte den Tommi som han brukade vara länge! Han e mer ansvarsful och det e jag stolt över!..Han gav mig 10 000:- men han sa att jag ska lägga pengarna i sparkontot DIREKT!..Jaha!, svarade jag...KUL men får jag inga mera för att spendera NU liksom??!!! Men, om man tänker på det lite till så har han gett mig 10 000:- för att spendera och det e ju min Singapore resa för han vet hur mycket jag vill resa så TACKKKKK baby!!! Och så skulle han betala hela hyran den här månad + storhandla men jag tackade nej för att jag måste ju också betala min del så istället för hela hyran så sa jag att han ska bara ge min 2892 och så 2000 ska jag betala =)...Lättnad som fan faktiskt! Nu kan jag fan sluta jobba på Söndagar med!...Phewwwww.....Nu kan jag jobba som en vanlig arbetare hahaha...BARA 5 dagar i veckan och inte 6 för helvete hahahaha....Och från o med nu så slipper jag betala HELA hyran sj för Tommi kommer ju får sjukpenning tills han börja jobba eller göra någonting och det e bara SKÖÖÖNNNTTTT för min del nu =)

Vaknade typ vid 6 för första gången i flera månader och direkt till datorn och Swedbank hemsida och började betala av det han ville att jag skulle göra och allting gick på mer än jag hade räknat ut sj men men..hade så mycket pengar över så att det bara bra att han vill betala av lite!.. Nu har han fan spenderad mer än 2000 på läkarsbesök och nu få han väl besöka dem GRATIS!! och sen e hans medicin också och vi tänkte köpa mer än 700:- så slipper han betala nån mer för sina mediciner eller läkarbesök i ETT ÅR!! SKÖNNTTTT säger jag bara och det här var en HIMLA belöning för att du har vara så bra som du e,baby!..

Okej, nu e jag like för glad så ska dra nu!..Danne ligger och sover fortfarande på soffan så måste chap chap annars blir vi sennaaaaa men jag bryr mig inte för att WE'RE ARE RICH, BIATCH!!!!hahahha...Skojar bara ;)...Ha det bra allesammans! <3 och så ska jag njuta av min sambos rikedom hahaha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0