Saknar syrran en aning för mycket..

Nu e jag fortfarande hos morsan!..Kom hem från jobbet vid ett och köpte McDonald's till alla snorungarna här hemma och sen direkt hem till mig o hämtade mina smutsiga kläder!..Hade tvättid idag men "dissade" det och tvättade här hos morsan istället..tvättade åt de andra också och det var litttteee kul men jag e faktiskt helt slut nu!..

Jag saknar min syrran en aning för mycket nu..Vet inte varför men det gör jag..Träffa ju henne varenda j*vla dag och snacka på msn även om vi har träffats på jobbet hahah..vi e typ med varandra HELA tiden! Trött på henne ibland men när hon e borta eller när jag e borta så känns det ganska tomt! hahah..Nu e jag lite väl förrrr emotinal och ja, min syrra är absolut inte en sån tjej som e mushy mushy men den e MIN blogg så jag får vara mushy dushy om jag nu vill hahah!! E kanske sugen på att festa och get drunk ikväll..det e nog därför jag saknar henne extra nu..Hon e ju min syrra och min festkompis också såå utan henne, NO PARTIES for moi!..Ledsen men så e det..Nu får jag väl sitter här i hennes rum och lyssnar på Beyonces "Broken-Hearted Girl" och supa med mig sj då..Pathetic, I know! hihi..Nu ska jag försöka hjälpa till i köket för jag e VRÅLHUNGRIG!!

Kram alla!

Kommentarer
Postat av: Ader

Oi! i thought you missing me cuz i'm so nice but it's becuz of the alcohol huh! LoL Hows everyone at home? I'm kinda missing u guys too. See yous soon!

2009-06-20 @ 04:15:20
Postat av: LadyTina

Ader??!! hahahaha..DUH!!Of coz!!..yes, get back here with all the goodiesssss;)

2009-06-20 @ 20:31:23
URL: http://ladytina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0