Fredagen som var!

Jahap, nu sitter jag i sängen och vänta tills tvättiden ska börja..Har rätt mycket att tvätta men jag har ju hela dagen på mig så det e lungt!..Idag har Tommi bestämt sig för att ta med Danne och jag till plaskis, här bredvid våran terass och ha liten picknick och danne kan bada lugnt o fint i vatten =)..Låter hur mysigt som helst!

Igår var jag ju ute med mina älsklingar i stan utan min kille o barn så det känns lite konstig men SKÖNT!!..Var inte ute så länge heller..Va bara i Kungsträdgården på TGIF och åt goooodddd middag och nån choklad Oreo's eftterätt! Vi kollade på matchen och snackade massa skit också så just like OLD TIMES, baby!!Va hur mysigt som helst och dem ville egentligen gå till en klub och festa och jag ville göra det med för det var jo...HUR MÅNGA "ÅR" SEN JAG FESTADE...(överdrivet lite ;)) hihih...Men min mobil hade inga batterier och min laddaren e ju i Polen i min syrrans väska hahah..så jag hade Tommi mobil med mitt simkortet och Tommi hade ingen mobil hemma så det var ju inte så snällt om jag skulle bara åka till nån klub utan att säga till Tommi så vi bestämde oss för att festa på Onsdag istället!!!Yipeeee....Ska fråga brorsan om han kan jobba på Torsdag istället för den 17:e Juli ;)..

Nywayz, jo, mina nya kökluckor hade kommit IGÅR!!!Va fina dem e!!Älskar min kokvrå just nu!!Såååå snyggt! Aja, nu ska jag iväg till tvättstugan! Ha en härligt Lördag allesammans!Love ya'll sooo much!!!Just good old days that I've missed and yesterday was just one of those days! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0