Blääää

Jo, nu har danne bara hostat o hostat o hostat som en galning i 2 veckor!!! Konstigt!!Vi gick till vårdcentral i Onsdags och läkarn sa att det var inget fara eftersom han var lite rött i halsen och det irriterar och det nog därför han hostar!!..Okej då..han sa att det här kan ta upp till 2 veckor! Hostan kommer o går utan nån varning alls!..Försökt att kolla om det nåt allergi på gång men det verka inte så!! ARGH!! Hatar när det blir såhär! Det jättejobbigt för mig men speciellt för min lilla grabb! Vad fan kan detta beror på egentligen??!! Borde kanske åka in till sjukhuset och kolla up detta för jag LITAR INTE ALLS på Rissnes Vårdcentral! Just nu sitter han framför datorn med Tommi och hostar som en gammal gubbe som har jätte jätte svårt att andas! Stackarn! Undrar om det asthma men han har ju inte hostat HELA dagen idag!!Så jävla konstigt tycker jag bara! Hoppas det går över snart för det ser verkligen obehagligt för honom!

Nu har jag bara jobbat som en idiot HELA veckan non-stop! Skönt som fan att det Fredag idag för då kan jag verkligen har min sovmorron (inte riktigt för ska till Malaysian Ambassy men men).. Lite sovmorron blir skönt ändå ;)..Det har bara varit sååå varmt på jobbet!!Jobba ju i källaren och ventilationen e inte den bästa som finns där nere så känns som vi e några stekta CHORIZO varje gång vi e där o jobba och japp!..Min "älskade" chef e bara sååå snäll att istället för att fixa ventilationen o AC:n så sa han, " BARA 6 MÅNADER KVAR TILLS VI FÅR ETT BÄTTRE STÄLLET, TJEJER!"...Typ, WOW..tack chefen! Det var sjukt snäll!! (Jävla IDIOT!)..Aja, det bara stå ut några månader till så får jag ta nästan en månads ledig från jobbet O SVERIGE! Skööönnnnn säger jag bara!! ;)

E såå hungrig just nu för jag hade inte middag och jag vet fortfarande inte vad jag ska äta för jag e bara så trött för att ens gå på toa så det blir nog "svältning" ikväll hihih..Vädret har bara varit bajs och allting e bara uschi duschi! Verkligen blöööö blääää känslor jag har just nu..E också lite sur på Tommi för jag vet inte vad??!!Har bara skrikit, sagt fula ord och bara puta bort honom varje gång han vill pussa eller kramas eller mysa.. Hahahah..nån som har PMS kanske??!Förlått älsklingish!! =)..Men men nu ska jag nog mysa med min hostande son! Stackaren! Hoppas att ni har haft bättre dagar än moi då! Kramish allesammans! <3


Min grabb lagade köttbullar med mos idag! =) <3


Vill ha SOMMAR NU!!! Vill ligga på sköna grässsmattor och sola och kolla på när barnen bada!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0