Vet inte..

Jag vet verkligen inte vad fan jag ska säga!Jag e såå himla trött!Trött på allt!!Trött på att jag alltid måste säga ja för om jag inte gör det så blir det konflikter och jag hatar konflikter eller tjafs!Verkligen hatar det men nu har alla bara utnyttjad mig för jag är för jävla snäll!Folk vet att jag har jättesvårt att säga nej om dem nu fråga efter hjälp eller något så säger jag alltid JA och jag e trött på det! Jag vill säga NEJ men då kommer det såra andra men när jag säger JA då utnyttjar folk mig!Vet inte vad jag ska säga!Jag mår verkligen inte bra! Jag måste göra någonting om detta eller prata med någon..Jag känner mig inte hel just nu, vet inte varför...Jag vill verkligen vara öppen här på min blogg men det finns några som läser min blogg som kommer vara arg eller blir sårad om jag nu säger sanningen så jag e bara fast! I en ond ond cirkel och jag orka verkligen inte!

Jag orka inte att du måste alltid ha rätt, jag orka inte hur du vill att jag ska uppfostra mitt barn, jag orka inte hur du klaga på att allt jag gör e helt dum/fel, jag orka inte med ditt skit, jag orka inte hur du tycker att du har det värre än andra! Seriös så har det blivit lite väl för mycket att jag vill bara vara ifrån dig! Jag vill verkligen säga det straight in your face men jag våga inte..jag vill inte såra dig eller börja ett krig som e helt onödigt men jag tycker att du borde verkligen skaffa dig ett liv och sluta klaga över att alla andra e dumma/värre än dig för det e dem inte! Alla e inte perfekt, alla har sina bristningar och det har jag med men låt mig göra mina egna misstag utan att du kommer till mig och bara snacka skit och säga hit o dit för jag orka inte!

Jag måste få leva mitt liv hur jag än vill och visst älskar jag dig men nu e jag ju 22 år, bor med min son och sambo, försörjer mig sj så jag tycker att du borde verkligen BACK OFF for abit..Sluta bestämma över det jag ska göra för det kan jag bestämma själv och jag ska sj ta reda på om det e rätt eller inte!Jag har mina egna åsikter så låt mig vara mig utan någon om, men , du kan för JAG ORKA INTE MED DET NU!!!!!


Just leave me be!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0