Min sambo!

JAG SAKNARRRR MINNNN SAMBOO!!!!!!KOM HEM NU SNART!!!..Eller han kommer ju hem på söndag kväll så det känns mycket bättre än när jag trodde att han skulle komma hem på Måndag! =)...Älskar han sååå himla mycket!!!.. <3

Vad har jag gjort idag??Jo, ingenting speciell..Har bara jobbat och sen hemåt och hämtade några kläder och sen till min morsa!Ska sova över här ikväll! =)..Trodde att morsan skulle laga middag men nej! Det har inte hänt och jag har väntat som en galning på mina räkor som e fortfarande råa! Jag åt nudlar..typ dem där paket nudlar men hallå??!!Jag vill ha riktigt MAT! Jag e fortfarande hungrig!!

Nywayz, imorron kommer Cindy hit och ska spendera sista kvällen med oss för hon åker tillbaks till Dubai på Lördag! Vi ska nog ha det sååå mysigt som möjligt!Och kanske om vi har tur så ska morsan, danne,melissa, pappa, jag och dorothy upp till Uppsala på Lördag och plocka jordgubbar!!Låter hur kul som helst, tycker jag! Efter jordgubbs"plockning" ska jag baka mumsiga jordgubbsmuffins och jordgubbstårta...åååååå, va GOTT!..Jahapp, nu ska jag gå lägga mig för imorron blir det en verkliggeeennnn stressig dag på jobbet! Ha det bra allesammans ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0