Lovely!


Jaha! Nu har jag varit upp o ner nästan hela dan!!Vart ju på jobbet på morgonen och gjorde det jag kunde där och så åkte jag tillbaks till Rissne och hämtade Danne o så direkt till läkaren för hans hostan som han ha haft i FLERA MÅNADER nu!Tommi var ju med också..Iallafall har de sagt nu till mig MÅNGA gånger att det kan ta upp till 6 veckor innan hostan går bort eller att han e bara lite irriterad i halsen och det därför han hosta mycket men vafan liksom..ska man verkligen vara irriterad i halsen i 3 o en halv månader??!!! Och men vi var ju tvungen att åka in dit för att han fick en liten allergichock imorse precis innan jag skulle till jobbet. Han ville ju ha knäckebröd som vi brukade ge honom och som aa... gick bra men imorse så hostade han DIREKT efter EN ENDA tugga! Hostade som en galning tills hans ansiktet blev röd och jag fick panik såklart och så ringde syrran från Singapore och hörde hur Danne hostade och stressade mig att ta in honom till akuten medans jag fick panik och var redan stressad med att tanka Tommis mobil så att jag kunde ringa till läkarn! Det blev en hetsad morgon för mig där men det gick bra till slut för han slutade hosta efter typ..10 minuter och till slut så fick jag tag på läkarn och fick tid vid 14 DIREKT!..Skönt skönt säger jag bara! Nu har min älskling ÄNTLIGEN efter FLERA månader fått en diagnos och det var ju Asthma och så klart hans allergi också..Nu har jag köpt massa asthma medicin, kortison piller och 2 anapen sprutor så det e bara skönt att veta att min son kommer vara säker var vi än gå nu när vi har sprutan med oss överallt! =)

Då var det klart och så åkte jag tillbaks till jobbet vid 16 och var där typ i en timme eller så och efter det så gick vi till China Market för att köpa lite gotti gott gott ;) Och efter det så var det hem och fixa sig för middagen med Rebecca och Jori..Fick lämna min plutt hos brorsan också..så blev lite stress där med hahah..men det var hur mysigt som helst att vara barnledig i några timmar och vara oss en stund =)..


ASSÅ MIN DATORN E HELT CP I HUVUDET!!!JAG HAR SKRIVIT EN HEL DEL MEN DET BARA RADERADE BORT HALVA INLÄGGET!!!!JAG BLIR FÖRBANNADE FÖR SATANS SKULL!

Jaha, då får jag skriva om helt enkelt! Jo, jag skrev om hur Rebecca stannade för att hjälpa till en fylle gubben spy!!Hur snällt kan man vara egentligen??!!..Skulle någon av er göra det?? Om jag ska vara ärligt så skulle jag inte göra det för sj blir man ju rädd på att de kanske kan skada en eller det ju äckligt när man spy men efter att jag har sett det Rebecca gjorde så har jag ändrat mig lite..Jag skulle faktiskt hjälpa till för det kan ju hända till någon av mina nära och kära och även om han/hon e en fyllegubbe eller missbrukare så e han/hon en MÄNNISKA också precis som oss! Jag kan verkligen säga att Rebbeca e en av de snällaste tjej jag har någonsin träffats! Hon har ett hjätat av guld! Det kan ingen tveka när man lära känna henne! Hon e ju projektledare i Unga Kris och hon har nu planerad att fixa 100 mackor på Tisdag och dela ut det till dem hemlösa eller hungriga på plattan!!!!Fan, det där skulle vara sååå mycket värd än någonting annat för dem som inte har pengar eller som inte har ätit i flera veckor! Någon måste ju börjar någonstans och det ska hon och Jag beundrar henne säger jag bara!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0