Bebislängtan..<3

Japp!!...Ni läste rätt på rubriken där! ;)...Har verkligen bebislängtan nu och Tommi vill också ha en och Danne har bara frågat mig om en lillebror i flera månader nu hihih..Han började fråga när han såg Liam (Rebeccas bebis) hhahaha..Gullig! =)..Nu har jag o Tommi planer om detta men ändå inte så säkra..Vi får ser hur det blir och om det nu kommer så härligt och om det nu inte kommer så e det helt okej, tycker vi för då har vi mer tid på oss att planera bättre! =) Jag älskar barn, jag gör det verkligen och jag vill definitiv ha mer och jag kan verkligen inte vänta! Jag saknar magen, jag saknar hur mysig det är att ha magen sådär och att känna ett liv sparkas där inne!..Det e bara obeskrivlig och jag fick inte riktigt känna eller uppskatta det när jag väntade med danne för han föddes 2 månader efter jag fick veta att jag var gravid men under de 2 månader kunde jag känna KÄRLEK! En sann kärlek som bara kvinnor får känna när dem e med barn och att uppfostra dem, att finnas där för dem, att veta att den här lilla livet BEHÖVER oss gör mig till en hel ny människa och det e det jag kallar för kärlek och visst vill jag skaffa utbildning och så men jag kan fortfarande göra om jag nu bestämmer mig att få ett barn till och visst blir det svårt men när man har längtan så e ingenting svårt! "When there's a will, there's a way!" And yes, jag har tänkt på hur det e i Singapore..med kulturen och allt..att man kan inte skaffa barn innan giftemål och yadeh yadah och jag brydde verkligen om det förut men vafan!..Jag bor i SVERIGE och det finns många par som har hur många barn som helst utan att gifta sig och dem klara det BRA...så japp... ;)..Aja, nu kommer jag får hur många andra åsikter som helst men whatever! Mitt e liv e mitt liv och den enda person som bestämma över det är MOI! =)

Tveksamt!

Hmm..nu e jag tveksamt på Singapore resan!..Jag var sååå överlycklig när jag köpte biljetterna men nu när morsan e där och när hon har berättat hur mina släktingar är nu så tveka jag om jag vill verkligen hälsa på dem..Jo, det så att det jättekomplicerat med min familj och släktingar..Det så jobbigt när det är såhär och varför kan alla bara acceptera alla som de är och inte vara svartsjuka eller whatever de e nu!..De e bara ledsamt när jag tänker på hur dem tänker!

Jag kanske borde ta tillbaks biljett pengarna och spara för någonting värdefull istället för jag vill inte spendera 45 000 :- på någonting som jag mår dålig av och det här med att de har jättesvårt att acceptera någon annans kultur! Det jättejobbigt och jag e faktiskt verkligen tacksamt på att jag flyttade hit och "öppnade mina ögon"!..Aja..får väl bestämma i några veckor till eftersom Malaysian Airlines måste ändå ringa mig först!..

Nywayz, My condolence to those kids and mom who died yesterday!...It's sad!..RIP! <3

Lika kär


Sjukt hur kär jag e fortfarande i DIG!..Tillomed mer än första gången vi träffades min älskling!

Middagen hos Lukeman! =)

Har varit hos morsan idag även fast morsan e inte i Sverige!..Hade en "sista" middag ihop med pappa, syrran o Olof innan syrran och brorsan åker till italien och det blev Skaldjursås med Spaghetti och det var ju hur gott som helst men började kliar i halsen efter ett tag..aa, efter middagen gick vi ner till videoaffären och hyrde en film som heter Mammut, tror jag..Det var helt okej..inte så "wow" men var si o så och nu kom vi precis hem och tänkte faktiskt sova nu eftersom jag ska jobba i några timmar imorron men gissa vad??????.....JAG VILL INTE SOVA FÖR DET ÄR "GHOST" PÅ TV!!!!!En riktigt klassic bebeh!!!

Aja, nu ska jag mysa med min älskling och kolla på en romantiskt/klassic film!!..Ha det bra!! <3

Lovely!


Jaha! Nu har jag varit upp o ner nästan hela dan!!Vart ju på jobbet på morgonen och gjorde det jag kunde där och så åkte jag tillbaks till Rissne och hämtade Danne o så direkt till läkaren för hans hostan som han ha haft i FLERA MÅNADER nu!Tommi var ju med också..Iallafall har de sagt nu till mig MÅNGA gånger att det kan ta upp till 6 veckor innan hostan går bort eller att han e bara lite irriterad i halsen och det därför han hosta mycket men vafan liksom..ska man verkligen vara irriterad i halsen i 3 o en halv månader??!!! Och men vi var ju tvungen att åka in dit för att han fick en liten allergichock imorse precis innan jag skulle till jobbet. Han ville ju ha knäckebröd som vi brukade ge honom och som aa... gick bra men imorse så hostade han DIREKT efter EN ENDA tugga! Hostade som en galning tills hans ansiktet blev röd och jag fick panik såklart och så ringde syrran från Singapore och hörde hur Danne hostade och stressade mig att ta in honom till akuten medans jag fick panik och var redan stressad med att tanka Tommis mobil så att jag kunde ringa till läkarn! Det blev en hetsad morgon för mig där men det gick bra till slut för han slutade hosta efter typ..10 minuter och till slut så fick jag tag på läkarn och fick tid vid 14 DIREKT!..Skönt skönt säger jag bara! Nu har min älskling ÄNTLIGEN efter FLERA månader fått en diagnos och det var ju Asthma och så klart hans allergi också..Nu har jag köpt massa asthma medicin, kortison piller och 2 anapen sprutor så det e bara skönt att veta att min son kommer vara säker var vi än gå nu när vi har sprutan med oss överallt! =)

Då var det klart och så åkte jag tillbaks till jobbet vid 16 och var där typ i en timme eller så och efter det så gick vi till China Market för att köpa lite gotti gott gott ;) Och efter det så var det hem och fixa sig för middagen med Rebecca och Jori..Fick lämna min plutt hos brorsan också..så blev lite stress där med hahah..men det var hur mysigt som helst att vara barnledig i några timmar och vara oss en stund =)..


ASSÅ MIN DATORN E HELT CP I HUVUDET!!!JAG HAR SKRIVIT EN HEL DEL MEN DET BARA RADERADE BORT HALVA INLÄGGET!!!!JAG BLIR FÖRBANNADE FÖR SATANS SKULL!

Jaha, då får jag skriva om helt enkelt! Jo, jag skrev om hur Rebecca stannade för att hjälpa till en fylle gubben spy!!Hur snällt kan man vara egentligen??!!..Skulle någon av er göra det?? Om jag ska vara ärligt så skulle jag inte göra det för sj blir man ju rädd på att de kanske kan skada en eller det ju äckligt när man spy men efter att jag har sett det Rebecca gjorde så har jag ändrat mig lite..Jag skulle faktiskt hjälpa till för det kan ju hända till någon av mina nära och kära och även om han/hon e en fyllegubbe eller missbrukare så e han/hon en MÄNNISKA också precis som oss! Jag kan verkligen säga att Rebbeca e en av de snällaste tjej jag har någonsin träffats! Hon har ett hjätat av guld! Det kan ingen tveka när man lära känna henne! Hon e ju projektledare i Unga Kris och hon har nu planerad att fixa 100 mackor på Tisdag och dela ut det till dem hemlösa eller hungriga på plattan!!!!Fan, det där skulle vara sååå mycket värd än någonting annat för dem som inte har pengar eller som inte har ätit i flera veckor! Någon måste ju börjar någonstans och det ska hon och Jag beundrar henne säger jag bara!!

Vet inte..

Jag vet verkligen inte vad fan jag ska säga!Jag e såå himla trött!Trött på allt!!Trött på att jag alltid måste säga ja för om jag inte gör det så blir det konflikter och jag hatar konflikter eller tjafs!Verkligen hatar det men nu har alla bara utnyttjad mig för jag är för jävla snäll!Folk vet att jag har jättesvårt att säga nej om dem nu fråga efter hjälp eller något så säger jag alltid JA och jag e trött på det! Jag vill säga NEJ men då kommer det såra andra men när jag säger JA då utnyttjar folk mig!Vet inte vad jag ska säga!Jag mår verkligen inte bra! Jag måste göra någonting om detta eller prata med någon..Jag känner mig inte hel just nu, vet inte varför...Jag vill verkligen vara öppen här på min blogg men det finns några som läser min blogg som kommer vara arg eller blir sårad om jag nu säger sanningen så jag e bara fast! I en ond ond cirkel och jag orka verkligen inte!

Jag orka inte att du måste alltid ha rätt, jag orka inte hur du vill att jag ska uppfostra mitt barn, jag orka inte hur du klaga på att allt jag gör e helt dum/fel, jag orka inte med ditt skit, jag orka inte hur du tycker att du har det värre än andra! Seriös så har det blivit lite väl för mycket att jag vill bara vara ifrån dig! Jag vill verkligen säga det straight in your face men jag våga inte..jag vill inte såra dig eller börja ett krig som e helt onödigt men jag tycker att du borde verkligen skaffa dig ett liv och sluta klaga över att alla andra e dumma/värre än dig för det e dem inte! Alla e inte perfekt, alla har sina bristningar och det har jag med men låt mig göra mina egna misstag utan att du kommer till mig och bara snacka skit och säga hit o dit för jag orka inte!

Jag måste få leva mitt liv hur jag än vill och visst älskar jag dig men nu e jag ju 22 år, bor med min son och sambo, försörjer mig sj så jag tycker att du borde verkligen BACK OFF for abit..Sluta bestämma över det jag ska göra för det kan jag bestämma själv och jag ska sj ta reda på om det e rätt eller inte!Jag har mina egna åsikter så låt mig vara mig utan någon om, men , du kan för JAG ORKA INTE MED DET NU!!!!!


Just leave me be!

Sköna kvällsSol! =)

Jahap..nu sitter jag hemma hos Rebecca! Vi kom med en födelsedagstårta till Rebecca idag så nu sitter vi här och snacka bara massa skit! =)..Tommi och Jori gick och boka en bastu tid och sen efter maten ska dem basta! =)..Älskar att vara här faktiskt, speciellt när båda hennes barn e här för det händer såå mycket att jag känner mig som ett barn när jag e med dem och det e skönt! Skönt att slappna av och inte vara tråkiga hemma! Nu har jag och Tommi ett jobb iallafall! Vi måste skaffa massa barn så det blir fullt upp här hemma hela tiden och när man har barn så gör man mycket mer roliga grejer än när man inte har barn, tycker jag och det bara KUL!!!Jag älskar "familjutgång" än att festa! =)

Jag har inte gjort så mycket idag, har bara jobbat och jobbat som en galning men fick iallafall sluta 20 minuter tidigare så det väl skön! =)..Imorron samma sak och dagen efter också och nästa vecka ska syrran och brorsan åka iväg till Italien! Hmph! Jag vill också med men har ett jobb att tänka på!..Nu när dem åker nästa vecka så kommer det bli fullt upp på jobbet och jag har varnat Tommi att jag kommer knappt vara hemma så mycket för morsan e i Singapore och Syrran och Brorsan kommer vara i Italien så det blir bara jag och Dorothy kvar =(..Hoppas det inte blir för mycket bara!..Aja, nu luktar det gott i köket och jag e vrålllllhungrig! Adios!

Mi Amor <3

Min Fredag har jag tillbringats med min kära!..Jag älskar dig, Tommi! Så mycket att det inte sant! Du e min glöd, du e min glädje, du e mitt allt! Inga ord kan verkligen beskriva hur mycket kärlek jag har för dig! "Later on in my destiny, I see myself having ur child, I see myself being ur wife and I see my whole future in ur eyes" <3


Söndag söndag!

Jaha..nu e det Söndag och imorron bli det en ny samma vecka..jobba,jobba,jobba!..Min älsklingen kommer hem ikväll så jag tror inte att vi kommer träffas förrän på Måndag morgon!..Dem kommer ju hem från Sundsval jättesent på kvällen så..Jag kommer vara in my dreamland redan hihih..Får ser..jag kanske vänta på honom =)..E glad att han kommer hem ikväll!! Min morsan o lilsyrra åker iväg till Singapore nästa vecka i nästan en månad!! =(..Kommer sakna dem jättemycket men i Augusti kommer det vara hur kul som helst!!!! Min syrrans kompis kommer till Stockholm från Skottland och ska vara här tills den 31 augusti! och så kommer min syrra, Lynda, vara här också sååå det blir massa utflykt och så..Can't wait!!...Jag kommer inte känna mig bläää nu när min sambo åker iväg till sina utbildningar! =)...

Aja, nu ska jag visa lite frukost till min skrutt! Måste hem kvart i 10 för jag har tvätttidddd!!!Adios!!

Kul säger jag bara!

Såhär kan det gå när man har Alkohol i sig! =)..Först blev det goddddddd mat och sen blev det lite kokokokoko ;)


hahahahahha!!!Kamel kamel! :-P


Gotti gott Grillade kycklingar!


Som jag sa...koko


Reklam eller??


Vattenpipaaaaa
Och såklart..en normal bild behöver vi! =)

Det var hur mysigt och roligt att vara med Cindy! Alltid lika roligt och vi var inte ens många..var bara typ hela min familj, cindy och familj,mimmi och jeff och dorothy o Roland!..Och vi skrattade ihjäl som galningar!!! Mamma och dorothy kom senare eftersom de jobbade så vi åt middag utan de först och såååååå började alla alkohol på bordet och så skulle vi låtsas att vi var fulla när dem kom hem från jobbet och det var sååå kontigt för vi var mer CRAZY när vi var nyktra än när alla var fulla/tipsy! hahaha...En lyckad avslutning som min syrra sa =)

Min sambo!

JAG SAKNARRRR MINNNN SAMBOO!!!!!!KOM HEM NU SNART!!!..Eller han kommer ju hem på söndag kväll så det känns mycket bättre än när jag trodde att han skulle komma hem på Måndag! =)...Älskar han sååå himla mycket!!!.. <3

Vad har jag gjort idag??Jo, ingenting speciell..Har bara jobbat och sen hemåt och hämtade några kläder och sen till min morsa!Ska sova över här ikväll! =)..Trodde att morsan skulle laga middag men nej! Det har inte hänt och jag har väntat som en galning på mina räkor som e fortfarande råa! Jag åt nudlar..typ dem där paket nudlar men hallå??!!Jag vill ha riktigt MAT! Jag e fortfarande hungrig!!

Nywayz, imorron kommer Cindy hit och ska spendera sista kvällen med oss för hon åker tillbaks till Dubai på Lördag! Vi ska nog ha det sååå mysigt som möjligt!Och kanske om vi har tur så ska morsan, danne,melissa, pappa, jag och dorothy upp till Uppsala på Lördag och plocka jordgubbar!!Låter hur kul som helst, tycker jag! Efter jordgubbs"plockning" ska jag baka mumsiga jordgubbsmuffins och jordgubbstårta...åååååå, va GOTT!..Jahapp, nu ska jag gå lägga mig för imorron blir det en verkliggeeennnn stressig dag på jobbet! Ha det bra allesammans ;)

Glad men ändå ledsen..

Jahap! Nu ska vi kanske flytta till en större lägenhet efter vi kommer tillbaks från Singapore! Gick och kollade på lägenheten nu tidigare idag och det var SJUKT FINT!!STORT vardagsrum och jättttttteeeeFINT KÖK måste jag säga! Tjejen som ville bytta med oss var ganska ung och hennes man skulle flytta till Uppsala och plugga så hon var jätteintresserad av vårans lägenhet! Vi e jätteintresserad på hennes lägenhet också men hyran var lite för mycket för oss, tycker jag, men vi tror att vi komma bytta med dem..Få se..Ska verkligen bestämma ikväll och om vi ska nu göra det så ska jag försöka fixa alla papper imorron..hmmmm...Vet ej!...Behandlingstid e ju minst 6-8 veckor och det inte säkert att Förvaltaren kommer bevilja det men aja...

Jo, nu ska Tommi iväg på semester till sundsvall imorron och kommer tillbaks på Måndag! =( Han ska åka iväg med Unga Kris gruppen och nu när han har kontakt med dem så kommer han kunna få jobb som en projektmedarbetare kanske och det tycker jag e SJUKT bra men han kommer vara borta på heljer och så och det har jag lite blandade känslor för!..Jag vet inte hur jag ska känna men jag mår inte riktigt bra med tanken på att han ska vara borta mycket för utbildningen och så men åt andra sidan så e det bra för då kommer han kunna jobba på kontoret efter alla hans utbildningar e klara men ÄNDÅ!!!Detta kommer vara 1 ÅR eller kanske lite mer än det...Jag e rädd! Vet inte för vad men jag e rädd på att allting kommer inte vara som det e nu! Vi e sååå lyckliga och vi spenderar MYCKET tid med varandra och vi kommunicerar mycket bättre än förr när han var fortfarande beroende och nu kommer det inte vara såå mycket tid tillsammans längre =(...Jag e glad för hans skull ändå!Hoppas att du lyckas baby och det kommer göra dig till en HELLLTT ny människa!I love Ya!

Nywayz, nu ska jag iväg och göra ingenting hihihi..Ha det bra allesammans! Avsluta med en väldig speciell låt som jag fick från en väldig speciell person! <3

 

MJ

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5484575.ab

Mitt hjärta bara gråter för hans barn! Det kunde ha varit mitt barn och det svider när Paris kom fram och sa "I just wanted to say that eversince I was born, daddy has been the best father you can ever imagine!"..Kunde inte sluta böla som ett litet barn när hon började prata! Hoppas att MJ är nu glad och ifred där han är för han förtjänar det! Jag älskar dig MJ!


You're out of our life but NEVER will u be out of our hearts!

Igår o Fredagen

Okej..nu ska jag lägga upp lite bilder från våran Spa igår och så va det bio i Fredags! Bion var hur rligt som helst och vi sågs sååå snygga med glasögonen hihih..Danne tycker att det var kul en liten stund men efter en timme eller så så var han rastlös och klagade i 45 minuter men det var okej..Var kanske lite för långt för danne men vi hade kul i allafall!..

Hasseludden var skönnn..utan barn och bara tjejer!..Var lite för tidigt på morgonen men det var helt okej..Skada inte med lite ro! Aja..orka inte skriva mer men bilderna ska ni få se ;) Här har ni bilder från våran Bio, Spa och högst uppe på bergen, Fåfängan cafe!

Fåfänga Cafe..

Japp, igår var vi på Fåfänga Cafe efter våran lilla sköna spa..Det e sååå himla vackert där!! Det var en bröllop på gång när vi var där också så det var jättevackert tycker jag och nu har jag lite bröllopsfeber!..Jag skulle vilja ha en liten bröllop där också! Det har jag redan bestämt! =)..Jag har tillomed planerat min bröllopsklänning, bröllopstårta, hur mitt hår ska se ut och bröllopsbuketten tillomed ;)..Så nu e jag igång hahah..Sa nyss till Tommi att jag ska planera mitt bröllop med eller utan honom vid altanen! hahahah... ;)


Vilken besvikelse! =(

JA! Vilken j*vla besvikelse vi fick!! Några minuter innan vi skulle går ut från dörren så började det vara molnigt och sk*t! Jag som ha bakat kladdkaka och köpte massa korv med bröd och stackars Rebecka som har fixat 20 mackor till idag så började det regnarrrr! ARGH!!!Hoppas att det inte håller på såhär senare för jag ska ju ta med mig danne o melissa på bio! =(..Nu får jag väl nöja mig med min egen kladdkaka i sängen och framför tv:n da..Adiosss

Under Solen hela dan =)

Japp, då har vi bara latat oss under solen nästan hela dagen!Va i Häggvik med Tommi och Danne och träffade några av Tommis kompisar på Unga Kris i Häggvik och grillade och snackade massa SKIT! Va hur mysigt som helst fast nu e jag rätt slut!..Kom hem vid 5 typ och så va vi tvungen o går ner till centrum igen och köpa massa grejer till imorron också så det blev ju en hel del "gående" kan man väl säga ;)...
Nu har jag bakad kladdkakan till imorron som vi ska äta med gotti gott GLASS och så köpte vi massor av korv med bröd och en engångsgrill och passade på o fixade middag till imorronkväll!..Ska ju bada någonstans i Sollentuna och efter det så blir det BIO med min älsklingen, Kimone, och hennes familj! Ska kolla på Ice Age 3,3D!!!Ska bli hur kul som helst!Kan knappt vänta!Så nu ska jag lägga mig så kan jag vakna upp utvilad för en ny spännande dag!! Kram på er alla! <3


Jag o Älsklingen min! <3


Såhär sågs det ut innan vi gick ut och kom hem!!KATASTROF!


Lite Ego


Jag, påväg hem!..Älskar min nya långklänning!


Danne superglad!!<3


Maten såklart!


Danne springande med sin fanta flaska hihi


Rebecka med Tommi och hennes döttrar! <3

Ps; Vill bara säga att jag e såååå himla stolt över min älskling som har gått igenom denna kamp som han har haft länge! Det e såå himla kul nu när du e nykter och vi har sååå himla mycket kul och skratt tillsammans! Jag älskar dig såå mycket att inga ord kan beskriver min kärlek för dig OCH Danne! Visst blev det ett återfall när du var i Finland och jag e absolut inte stolt över det men jag visste att det skulle hända och jag e faktiskt glad att det hände! Jag kan se att det e sååå mycket lättare för dig att hantera ditt problem nu! Du har missat en hel del piller några dagar nu men du har klarat dig sååå bra att jag e VERKLIGEN förvånad! Innan så har du jättesvårt om du inte tog pillerna för suget kommer och det kommer verkligen oftare då men nu har jag frågat dig då o då och det har gått bra och jag e såå stolt! Det ska du veta baby! Kämpa vidare så ska du få se att du e en kämpare och vinnare! Nothing is impossible baby boo! Jag e tacksam att Rebecka e i ditt liv nu igen! Hon har ett hjärtat av guld och du ska inte tappa kontakten med henne igen för jag vet att hon e en vän för alltid! Hon kommer att vara där för dig genom vått o torrt! <3

RSS 2.0