...

Jag mår inget vidare om jag ska vara ärligt..Efter det som hände igår så e det slut..Inga mer diskussion watsoever!..Det var verkligen DROPPEN! Du tror att den enda person som mår dåligt av detta är BARA DU!..Du tänker inte på någon annan förutom DIG sj! Så jävla orättvist för dig att ens säga att ALLTING var mitt fel..SÅ jävla barnsligt att det inte sant!...Kan inte fatta hur du var igår och kommer aldrig att göra det!..Som sagt!..Igår var droppen!Att du ens TROR att DINA kompisar kommer verkligen vara där för dig!..Det bara SKITSNACK!..JAG VILL ALDRIG MER SE DIG!..Du tror att det kommer vara samma Tina varje gång du ta återfall well guess wat???JAG SKITER FULLSTÄNDIGT I DIG NU!..Att du ens våga göra det du gjorde..SKIT PÅ DIG säger jag bara!..Jag skiter i om dina kompisar kommer ta din sida, Jag skiter i om de kommer nu hata mig!..För jag vet att jag har ALLTID varit där för dig...Alltid alltid och när du var mest nere så var JAG där, ingen annan, när du hade sug och så så var JAG där! Jag var där varje morgon och tvingade upp dig för att ta dina sugtabletter, Jag var den som frågade dig hur din dag hade varit hemma...Jag var den som alltid ställd dig först i mitt liv och nu säger du att ALLT var mitt fel!..ALLT var MITT fel att du tog återfall igår!...Skit i det!..Du får fan säga det du vill...för JAG VET att detta var inte mitt fel!..Och vet du vad?..Att jag e den jag e just nu e inte mitt fel heller och tror mig, det ingen som har sagt något i mitt huvud...Nu e den riktiga Tina ute...Om det e någon som vi måste anklaga så e det DU..Du gjorde det du gjorde, du sket i mig även om hur många gånger jag har sagt att jjag gillar inte det du gjorde!..
Kom inte till mig och säg att allt var mitt fel...YOU CAUSE THIS!..
Visst älskar jag dig men jag älskade Tommi inte den missbrukare Tommi!...Yes, detta e min blogg, jag får fan säga det jag vill!..Om du läser detta...Om du ska skicka ett mess till mig och säga att du e ledsen och sårad av att läsa detta then FUCK YOU RITE BACK!..JAG SKA FAN SKITA I DET FÖR DU SKET I MIG FULLSTÄNDIGT!...Va ska du göra??..You gonna piss me off now by messing up everything I have?!...Well, FUCK THAT..If I can make my fall with papis, I can do it with you too!!!!Trust me, I'm more than just broken hearted..I FUCKING shattered men skit i det!..Jag klarar mig utan dig!...Bättre tillomed!

Kommentarer
Postat av: Madde

Lessen vännen att det blev så :(

Hoppas allt blir bättre snart!

Kram

2009-12-17 @ 19:31:14
URL: http://manziiie.blogg.se/
Postat av: Tommi

Hej Tina.. Jag läste detta igår.. Men kände inte att jag kunde svara eftersom jag var så deppig. Jag vet Tina att det som hänt på senaste inte är så lätt att smälta, första var det tjafset med din familj, och sen var det blaze med Max och nu ett sista återfall på detta gör ju inte saken lättare. Vet att du har mkt på hjärnan babe, och jag skulle gärna avlasta dig i detta om jag bara kunde.. Men för att jag ska kunna göra det, så måsta vi ha en öppen dialog och prata med varandra. Så det känns lite trist att du ska vara där borta när vi behöver prata igenom saker och ting.. Jag tog återfall i onsdags, för att jag kände mig pissdålig med det jag såg på fejjan, och sen var det ju redan obalans i förhållandet att jag släppte lös allting en kväll. Tina, jag älskar dig mer än min egen hälsa, jag har tagit många steg framåt under årets gång, och en del steg bakåt också, men framåt har det gått ändå. Du har stöttat mig hela vägen, Och det är det som gett mig styrka och motivation att fortsätta vara nykter. Du anar inte hur viktig du är för mig, alla våra planer känns ganksa långt borta just nu, men jag håller kvar i hoppet.. Hoppet om att en dag krama om dig o ge dig en stor blöt puss på munnen.Det planen är oförändrad i mitt huvud, bara att den förskjutits fram lite grann. Komplicationer finns alltid i förhållanden, och när man tagit sig igenom så många komplicationer som vi gjort, så vet man att kärleken är äkta. Och kärleken dör inte ut så lätt, när vi har våran historia ihop. Jag ber ödmjukast om ursäkt för mitt beteende i onsdags, och det finns ingen bra förklaring till det, förutom att jag var asplakat och mådde dåligt. Jag vet, Tina att vi kan klara oss igenom detta, du måste bara tro på det också.. Jag e hemskt ledsen för de tårar jag åsmakat dig, jag hatar att känna så här, det känns fördjävligt. Men jag hoppas för varje tum i min kropp att du tar det rätta beslutet.. Som vi gjort förut, alltid varit samma grej när vi bråkat.. I fuck up, You cool off ett par dagar, och när du kommer hem så har vi pratat igenom saker och har alltid löst problemet. That's how we do things, I know now, that's what you need, when you feel hurt.. And I wellow in self pity for some days untill I find my motivation again, and come back stronger than before every time baby. Why shud this time be any different than the others.. I think that after some discussions and talking these things through, we'll go back to the ways and life rullar på som vanligt. This has been much, I know, but I feel you are stronger than me any day ;)That's whyI feel confident we'll get through this one as well.. Hope to see you today, so we can sit down and speak our minds and get whatever issues we have out in the open. Cuz if we bury our heads in the sand, we wont be able to move on either.. Men vi snackar mer när vi ses.. LOVE // Tommi

2009-12-18 @ 11:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0