Lat Tina!

Jag e sååå jävla lat dem senaste dagarna!!!Det INTE bra för jag har bara inte åkt till jobbet i TID och ajabaja TINA!!! Jag har helt enkelt tappat motivationen!..Idag ville jag verkligen INTE jobba men jag fick tvinga mig sj till jobbet bara för att jag MÅSTE!!Jag behöver en semester för att "ladda" mina batterier så att jag kan få tillbaks mina motivationer att jobba igen för jag har inte gjort något annant förutom att JOBBA o JOBBA mitt arsle och jag e SÅÅÅ himla TRÖTT säger jag bara!!..Det e inte bara den enda anledningen till varför jag har varit så lat faktiskt!..Min morsa kom ju hem från Singapore i Måndags morgon och så blev jag FAST där och så kom min äldsta syrra från Singapore imorse så där blev man fast tills kl va 2 och då åkte jag till jobbet och det e INTE bra, det kan jag säga och jag ska inte sitta här o försöka förklara eller hitta på några anledningar till varför jag "förtjäna" att "skolka" och jag e inte stolt över det heller men I made it to work anywayz så det bra och jag gjorde nästan lika många som vi borde göra så det chill!..Jo, imorron kommer min syrras kompis från Skottland också och som tur e så kommer dem sent på kvällen så slipper jag bli FAST där imorron också för det e ju hur mycket som helst att göra på jobbet!..Syrran har ju tid hos sin läkaren så det blir bara Me, Myself & I i 2 timmar på jobbet imorron!

Anywayz, jag e bara sååå lycklig att alla mina syskon e här i samma land!!!! Såhär lycklig har jag inte känt ganska länge och det bara skönt!!!..Idag när jag kom hem från jobbet så låg både danne o Melissa på soffan och var helt borta så satt jag, mina systrar o bror på balkongen och rökte och bara snacka massa SKIT!!! Det hur SKÖNT som helst..Jag känner mig hel igen!!! KULLLLL...Och nu på Fredag ska vi åka på nån kryssning allihopa och det ska bli hur KUL som helst och jag kan FAN inte vänta på det!!!...Det inte kryssningen som gör mig glad men det sällskap som e bara HÄRLIGT!!...Alla 4 tillsammans igen men nu e vi alla vuxna och det så ååååå...Kan inte förklara hur det känns men det BRAAA!!! =)..Like tråkigt att Tommi inte med för då blir det såå mycket mer spännande att har MIN familj med MIN andra familj all in one men det nog lite för tidigt för Tommi så det ju synd men nästa gång bli det säkert!!!Jahaa!!..Nu har jag myst klart med Danne och Tommi på soffan och jag e såå trött att jag deckade på soffan så nu e det nog dags att lägga mig i sängen och go to my dreamland coz I sure need that!!!Hoppas att ni haft en lika trevlig dag som mig!! <3<3<3.. Life is WONDERFUL rite now!!


JAG ÄLSKAR ERRRR SÅÅ JÄVLA MYCKET ATT DET INTE SANT!!vI HAR VÅRAN LILLA KONFLIKTER IBLAND MEN JAG TRIVS SÅÅ MYCKET MED ER OCH NI HAR ALLA VARIT MED MIG GENOM MINA SVÅRA TIDER OCH JAG E TACKSAM ATT JAG HAR ER!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0