Flyttat o Klart!

Nu e jag hos morsan för att det e ju min familjens kompis sista dag här i Stockholm och jag har ju lovat morsan o syrran Lynda att jag skulle sova över här så nu e jag väl här och min älskade e hemma och håller på med packatupp allting på plats! =)..Nu e flytten ÄNTLIGEN klart och jag e sååå himla TRÖTT kan jag säga! Tommis kompisar skulle hjälpa till men alla bara backade ur så det blev bara jag, Tommi, Tommis mamma och Patrik!..Så jävla mycket att bära och min rygg gör ONT nu!..Skulle egentligen ta ledig från jobbet imorron men min syrra ville spendera tid med sina kompisar som ska åka tillbaks till Skottland så det väl okej..

Danne har fått asthma IGEN idag och det e bara PERFEKT!..Så jobbigt när han e såhär sjuk för han e mammig (inget emot det för jag gillar att mysa med honom sådär) men det jobbigt att håller på med sådär speciellt när vi skulle flytta idag och så e det såå jobbigt att höra han andas sådär! Hoppas att han blir bättre snart för jag måste jobba jobba! =)..

Aja, nu ska jag nog lägga mig fö jag e helt slut! Och jag e jätteNÖJD med våran lägenhet! Jobbigt att flytta men om man vill ha en större eller bättre så blir det! Hoppas ni haft det bra idag med! ADIOSSSSS <3

Ps, Skulle precis börja med flytten och var hos morsan o lämnade danne panne med fick en dåligt nyheter..Min "mormor" Teresa dog inatt och jag var helt speechless för jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera!..Alla visste att det här skulle hända med det bara vänta på när tiden skulle komma och jag visste inte att det skulle komma såhär fort! Jag kan fortfarande inte fatta det för det var ju mer än en månad sen jag träffade henne och då var hon hur glad som helst och det gör faktiskt ont i hjärtat men jag e ändå jätteglad att hon behöver inte lida som hon gör när hon var vid liv. Hon hade sååå mycket liv i sig..alltid glad, alltid så positiv och jag saknar verkligen henne! Känner lite skuldkänslor nu eftersom hon ville smaka på min kladdkakan och jag bakade det till henne när min mamma var i Singapore och var tillomed redo att åka till henne och jag gjorde speciellt för jag hade den i en hjärtform men dagen vi ringde var hon inte på gott humör och hon mådde inte så bra heller men efter den dagen så har vi inte hört av oss och jag känner dåligt för att jag gjorde inte det...När jag fick nyheten så tänkte jag hela tiden på kladdkaka, hur gladare jag skulle bli om jag skulle får träffa henne en sista gång, att ser hennes ansikte eller att höra hennes kommentär om kladdkakan..Det gör såå ont att jag har inga tårar...Gick hem fundersamt och när jag såg Tommi så grät jag men han var ju så himla upptagen att han hade inte ens tid att ge mig en kram och jag förstår fullständigt för va hade inte så många folk med hjälp av flytten och klockan var mycket men ändå kunde jag inte hålla mig för det var för mycket! Har ju känt henne länge och hon e som en familjmedlem till mig så jag mår inte så himla bra just nu även om jag har nu fått det jag ville med lägenheten...Skulle vilja dela detta glädje med henne men nu e hon borta...Skulle vilja höra vad hon tycka, skulle vilja höra hennes röst en sista gång men nu e hon borta! Men även om hon e nu borta så vet vi alla att hon e nu på ett bättre plats där hon behöver inte lida, där hon kan ÄNTLIGEN träffa sin son efter hur många år! Jag älskar dig för den du är och du kommer alltid ha ett speciellt plats i mitt hjärta! <3

You're an angel in disguise, you were filled with so much joy that you bring joy to people who walk into the room,
Your voice cud just brighten a person's day and
You're so special that GOD had to have you to himself becoz he knows that you have done your part in this life and it was time for you to go back to where you belong!

Städ dags!!

Japp, nu ska vi rensa HELA lägenheten och skrubba och torka och ja du, ALLT möjligt! Tur att vi hade packat in det mesta i köket och garderoben så nu ska jag tvätta som en galning med alla 6 maskiner vi har i tvättstugan! ALL tyg jag hitta här ska tvättas for SURE!! ;)..Vädret e ju såå fin och man vill självklar vara ute eller jag vill helst hem till morsan och spendera tid med dem där borta men jag ska ju FLYTTA IMORRON!!!..hahah..det ser för jävligt ut här hemma men men what the heck!..Ska säga till jobbet att jag ska kanske ta ledig på Måndag så att jag kan har ordning det mesta i våran nya lägenhet men e inte såå säker på det än..We'll see, we'll see!..Juste jag, måste hitta tid för att baka min syrrans, Lynda, sin pumpa paj men jag kommer inte ihåg recepten för det var ju länge sen jag gjorde det men ska försöka iallafall ;)..

Nu måste jag GET GOING WITH THE STÄDNING! Puss o kram allihopa! <3

Cashh

Nu har jag äntligen fått lön!!!Men nu e jag bara kvar med några hundring efter alla räkningar! Hoppas att det blir bättre nästa månad för den här månad e det verkligen TIGHT!!..Nywayz, e lite sen med det här med jag o familjen var ju i Riga i helgen och det var ju hur kul som hlest! Maten på båten var ingen höjdare och inte deras Taxfree heller! Dem hade bara en sorts cider där och det var ju inte ens någonting jag har sett I systemet men det blev iallafall ingenting men det var en jävla massa choklader som jag tog med mig hem! hihih..Nu ska man bara var tjockare eller hur?? hahahah..

Aja, nu kommer några bilder iallafall! Tog så många så att jag orka inte visa allt med snart ;).. Kramz!


Ensamt..

Jag känner mig extra ensamt just nu...Vet inte varför men jag vill bara gråta ibland..Känns som om jag har inga vänner att prata med..Min babe, Kimone har nu åkt tillbaks till Miami och har lämnat mig allldeles sj här i Stockholm =(..Tråkigt att jag kunde inte träffa henne när det var hennes sista veckan för jag var ju såå upptagen på jobbet när morsan och syrran va på semester. Hon har alltid varit där för mig, även när jag har dissat henne på gymnasiet för nån fest eller för nån "coolare" gäng..Dumt gjort av mig men även det så stod hon bredvid mig när jag blev gravid..Hon har ett hjärtat av guld och jag e sååå tacksam att jag har henne i mitt liv! När hon var så nära så ville jag inte umgås med henne och nu när hon e sååå långt bort så känner jag mig ensamt!..

yuppy!

Yup, kom lite försent till jobbet idag men var sååå mycket tidigare än igår och i förrgår! Så det bara bra av mig och vi gjorde rätt mycket idag så jag e nöjd!..Imorron e det Torsdag och vi hade planer på att äta Sveriges godaste sushi i Duvbo till lunch...YUMMMMYYYY....men e inte hundra för min del för jag kommer inte får pengar förräns på Tisdag nästa vecka så..vi får ser om det nu funkar att jag låna nån hundring från nån bara till på Fredag då Tommi får sina sjukpenning...

Nywayz, nu har jag, Tommi tvättat alla våran kläder i garderoben imorse kl 07:00!! Jag vaknade och fick ta med mig vagnen till tvättstugan för det var sååå himla mycket att tvätta!Fick tillomed boka båda sidor, alla 6 maskinerna fick vi använda!!Det e skönt att blir av med det och nu har jag också vikat klart och allting är nerpackad i svarta påsar!..Jag har tillomed börjat packa in mina o Dannes kläder till kryssningen! BRA GJORT,TINA!..

Jahap! Nu kommer min datorn dör närsomhelst eftersom jag har inte laddaren här i köket så bare with me PEOPLE!! =)..Aja, tänkte bada med älsklingen idag men blev inte så för vi tog en sent promenad nere till anslagstavla för nån annons Tommi hade från Unga Kris..Juste! DET ÖPPET HUS I HÄGGVIK NU PÅ SÖNDAG PÅ UNGA KRIS!!MELLAN KLOCKAN 11:00-17:00, tror jag, så var där för det blir massa MUMMSIGA bakelse,kaffe och massa kul!..

Aja, nu ska jag lägga mig för jag e helt slut efter all vikande..Godnatt allihopa och sovti gotti! <3

Lat Tina!

Jag e sååå jävla lat dem senaste dagarna!!!Det INTE bra för jag har bara inte åkt till jobbet i TID och ajabaja TINA!!! Jag har helt enkelt tappat motivationen!..Idag ville jag verkligen INTE jobba men jag fick tvinga mig sj till jobbet bara för att jag MÅSTE!!Jag behöver en semester för att "ladda" mina batterier så att jag kan få tillbaks mina motivationer att jobba igen för jag har inte gjort något annant förutom att JOBBA o JOBBA mitt arsle och jag e SÅÅÅ himla TRÖTT säger jag bara!!..Det e inte bara den enda anledningen till varför jag har varit så lat faktiskt!..Min morsa kom ju hem från Singapore i Måndags morgon och så blev jag FAST där och så kom min äldsta syrra från Singapore imorse så där blev man fast tills kl va 2 och då åkte jag till jobbet och det e INTE bra, det kan jag säga och jag ska inte sitta här o försöka förklara eller hitta på några anledningar till varför jag "förtjäna" att "skolka" och jag e inte stolt över det heller men I made it to work anywayz så det bra och jag gjorde nästan lika många som vi borde göra så det chill!..Jo, imorron kommer min syrras kompis från Skottland också och som tur e så kommer dem sent på kvällen så slipper jag bli FAST där imorron också för det e ju hur mycket som helst att göra på jobbet!..Syrran har ju tid hos sin läkaren så det blir bara Me, Myself & I i 2 timmar på jobbet imorron!

Anywayz, jag e bara sååå lycklig att alla mina syskon e här i samma land!!!! Såhär lycklig har jag inte känt ganska länge och det bara skönt!!!..Idag när jag kom hem från jobbet så låg både danne o Melissa på soffan och var helt borta så satt jag, mina systrar o bror på balkongen och rökte och bara snacka massa SKIT!!! Det hur SKÖNT som helst..Jag känner mig hel igen!!! KULLLLL...Och nu på Fredag ska vi åka på nån kryssning allihopa och det ska bli hur KUL som helst och jag kan FAN inte vänta på det!!!...Det inte kryssningen som gör mig glad men det sällskap som e bara HÄRLIGT!!...Alla 4 tillsammans igen men nu e vi alla vuxna och det så ååååå...Kan inte förklara hur det känns men det BRAAA!!! =)..Like tråkigt att Tommi inte med för då blir det såå mycket mer spännande att har MIN familj med MIN andra familj all in one men det nog lite för tidigt för Tommi så det ju synd men nästa gång bli det säkert!!!Jahaa!!..Nu har jag myst klart med Danne och Tommi på soffan och jag e såå trött att jag deckade på soffan så nu e det nog dags att lägga mig i sängen och go to my dreamland coz I sure need that!!!Hoppas att ni haft en lika trevlig dag som mig!! <3<3<3.. Life is WONDERFUL rite now!!


JAG ÄLSKAR ERRRR SÅÅ JÄVLA MYCKET ATT DET INTE SANT!!vI HAR VÅRAN LILLA KONFLIKTER IBLAND MEN JAG TRIVS SÅÅ MYCKET MED ER OCH NI HAR ALLA VARIT MED MIG GENOM MINA SVÅRA TIDER OCH JAG E TACKSAM ATT JAG HAR ER!! <3

Gladish Tina!! =)

Kom hem till min glada son och blivande svärmor som har gjort lunch till danne och till oss!!! Såå glad jag blev!!!Var ganska mycket på jobbet som vanligt men hösten närmar sig och då betyder det att det blir bara färre och färre gäster på Vandrarhemmet så det bara skönt och så ska jag bort med min familj till någonstans VARMT och INTE mörkt!! Älsklingen e på sitt blivande jobb och har rådsmötet eller vad det heter nu och jag e sååå himla stolt!!! Allting börjar löser sig och jag e bara lycklig! Vi ska flytta till våran nya lägenhet nästa helg och så ska Tommi få jobbet på Unga Kris och då ha man 2 inkomster igen och så e han ju fortfarande på den här behandlingen med hans missbruks som e si sådär men framåt går det och det BRA!!!

Imorrnbitti kommer morsan och MELISSA HEMMMMM!!!Åhhh va jag har längtat!!Jag har saknat min älskade syrran såååå himla mycket och såklart min mamma men mest min syrra hihihihi..Så imorron på morgonen ska jag ta med mig danne hem till mojmoj och dem innan jobbet och dagis och jag kan knappt VÄNTA!!!!


Mi loveeee my McDaddy and McJunior!!!! <3<3<3<3<3<3!!!

ORKA!!!

Just nu så orka jag verkligen INTE!!!FÖR HELVETE!! ORKAAAAAA..Tvätten måste vikas, diskas, packas och jobb imorron!!!Så JÄVLA TRÖTT på ALLT och semestern känns såååååååå låååångt bort och orkaaa!!!Jag e helt slut om jag ska vara ärligt!!När fan ska jag kunna vila och ladda mina batterier??!!! Morsan och Dorothy e på semestern denna vecka och jag har jobbat arslet av mig förra veckan och nu måste vi hinna med 4 extra vagnar och det känns FÖREVIGGGGGT..När fan ska det ta slut??!!!

Alla har varit på semester förutom JAG!!..Visst åkte jag till Finland men vafan..hur många dagar va det?? TVÅ och visst slutade jag tidigt 2 dagar men ändå var det inte såå mycket att göra och jag e bara sååå trött!!Igår skulle egentligen vara min ledig dag eftersom syrran och brorsan e tillbaks från Italien men NEJ!! Jag fick tvinga upp mig sj och jobba natt..Visst var det bara 3 timmar men ändå!! Va hade hänt med min "ledig" dag da??? Som jag hade planerat??!!!Vill bara sluta jobba...Jobbet e typ mitt liv och så blir man HELT SLUT när man kommer hem! Visst låter mitt jobb lätt men gud NEJ!!!Verkligen INTE!!! ORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!...Så jävla sur e jag!!!!ARGHHHH

Packa packa!!

Japp, nu håller vi på packa grejerna in i lådorna och fan jag HATARRR det!!!Kan inte någon göra det åt oss utan att vi behöver betala??!!!..Orka!! Men men...gjorde det igår när danne låg och sov och köket e nästan klar förutom maten som måste packas =)..Imorron e det tvättid och då måste vi försöka tvätta ALLA, jag menar ALLA våran kläder och direkt in i svartapåsar för vi har PÄLSÄNGRAR!!!USCH fan va äckligt!!Nu jävla ska vi fan inte ha pälsängrar i våran nya lägenhet!..Så måste vi hyra en släpp också och måste fråga farsan om han kan hjälpa till med flyttningen och sen måste vi ringa försäkringskassan om bostadsbidrag och så vattenfall så att vi får räkningen varje månad istället för VARJE ÅR!! Jobbigt men ändå SKÖNT!!Jag kan FAN inte vänta på det!!!! Kul Kul Kul..

Aja, nu ska jag hjälpa Tommi med efterrätten för vi har gäster härrrrr..ADIOSSSS allaaa =)

Red lipz


Att vara jag nu..


Just nu vill jag bara bort!..Bort härifrån en stund och bara vara mig sj..vara med mig sj och min bamse...Önska att jag hade en båt så att jag kan vara ute på havet någonstans lugnt och bara ta det lugnt och mysa med min prins <3..Kan nästan känna hur vinden blåser mot mitt ansikte och hur lugnt det e att inte har någonting annat att tänka på förutom att vara ensam med min SON! <3..Jag älskarr dig såå himla mycket booboo..Du vet att du betyder allt, du e mitt allt och även om jag mår som värst så mår jag såå mycket bättre när jag e med dig, att ha dig i mitt liv e det bästa jag vet och jag ska göra allt för dig tills jag dör! Och när jag dör så kommer jag inte lämna din sida darling, jag kommer vara din Angel! jag älskar dig och en dag kan jag lova dig att vi ska kunna gå bort en stund, bara vi två och ta det lugnt och mysa hur mycket vi än VILL!! Mitt hjärta, mamma loveee u mycket mycket!! <3Ikväll blir det en tidig kväll för både mig och min bamse..Jag e helt slut efter en verkligen lång lång vecka på jobbet..Har bara jobbat sönder mig sj och behöver verkligen vila för på Söndag blire jobb igen och så söndag efter den Söndag så det blir mpnga timmar för min del men det bara bra eftersom jag ska nu flytta till en större lägenhet så behöver jag pengarna till resan i Oktober OCH hyran pengar =)..E sååå glad att jag fick lägenheten..lite för högt hyran men det löser nog sig och nu e det New Chapter som gäller och jag kan fan inte vänta!!!...Nu ska jag läsa en godnatt saga till min skrutt och mysa sönder tills vi somna! Godnatt allihopa och hoppas att ni ska ha det lika mysig som oss! Kramz

=)..

Har varit en stressad och blä början på veckan men jag hoppas att det går snabbt och bli bara bättre =)..Fick bra nyheter igår när jag mådde blä och det gjorde min dag hel ny!..Vi ska flytta 1 September!! Vi fick lägenheten men det bara att skriva på kontrakten och vi fick mötet för det på Måndag kl16!!! Så glad jag eeee!!! New chapter in my life!! Bort med den gamla lägenhet som hade många dåliga minne men såklart bra minne också och jag kommer saknar min terrass mest för det där jag haft alla skratt glädje! =)

NEW CHAPTER BEBEH!!!!!

Sk*t!!

Japp!!..Nu har jag bara tänkt på varför har detta hänt i flera timmar och kan fortfarande inte hitta ett bra svar på detta!!!..Jag blir bara loco av detta faktiskt!..Skulle bara kolla på hur mycket pengar jag har kvar i mitt konto idag vid lunchtiden..Så gick till Swedbank bankomaten i Fridhemsplan och tryckte in mitt kod och sen tryckte på kontoutdrag och sen POFF!!! "KORTET ÄR BEHÅLLET".... Vafan??!!!!..Hur kan detta hända till mig??!!..Försökte lista ut hur länge sen jag använde mitt kort senast men jo, det var ju i Fredags på McDonald's men sen har jag ju betalat alla räkningar som jag borde betala och jag tryckte inte ens fel kod för jag gick in i mitt kontot och så har jag ju inte någon anmärkning hos Fogden så vafan kan det beror på då??Jävla SKITTTT säger jag bara!!..Och så tjejen efter mig kunde ta ut pengar och fick tillomed tillbaks sitt kort så va har jag gjort för fel??!!

...

What do you do when you know something is sooo wrong that you can feel it in your stomach? Shud you confront or just let it be?

Sköna Lördag!

YESSS!!!Fick äntligen min sovmorgon som jag hade längtat i en HEL vecka nu! =)..E pigg o glad men ändå fortfarande jävligt ont i mina fötterna! Imorron blir det jobb igen och det tycker jag e bara bra för jag behöver verkligen pengarna till nästa månad ifall min ansökan till den där nya lägenheten gå igenom och då måste jag betala högre hyran!..Jag vill verkligen ha svaret til det NUUUU..Kan verkligen inte vänta och boy am I excited!!! =)

Igår kom jag hem till farsan typ vid 9 och fixade mat till idag och bakade till Teresa som vi ska hälsa på idag och städat o diskat här hos dem också! =)..Har alltid tycks om att städa och diska och såna där grejer för jag tycker det kul och när man väl kunna ser resultatet på ett rent hus då blir man ännu gladare eller hur??..Nywayz, idag ska vi äntligen träffa Rebecca o Company i stan och kolla på Pride Paraden!!Har inte träffats i en vecka så saknaden e där hihihi..Trivs verkligen med dem även om jag inte prata mycket så trivs jag väldigt väldigt mycket och jag e bara glad för Tommi för han har fått kontakt med såna HÄRLIGA människor! Dagen låter hur KUL som helst och jag kan knappt vänta! =)..

Jag älskar mina älsklingar!!!!Sååå himla mycket att det inte sant!..Jag saknar min lilla princessa hemsk mycket faktiskt!!Min lilla busunge, min lilla mamma, min lilla syster, min lilla moster till danne!!!JAG SAKNARRR DIGGG SÅÅÅ HIMLA MYCKETTTT men det ju 2 fulla veckor innan ni e här i Stockholm igen =(..Juste nu e syrran o brorsan i Italien också! Fan va hemsk det e för mig att stanna i TRÅKIGA SVERIGE!!!Regn hela jävla tiden! Men men..hope the weeks go by faster than lightning! <3


My cheekiness loves!!!

RSS 2.0