You make me feel like a natural woman <3Yesss baby...u make me feel like a NATURAL WOMAN! <3 =)..

Jahap..nu har morsan tjattat om uppdatering!!!Sorry, jag har varit för trött för att ens bryr mig om bloggen hahaha..Har bara jobbat som en galning o när man väl e hemma så mysa man med familjen o vill inte göra nåt annat så glömmer man totalt om blogg världen liksom hahah =)..

Sitter här på sängen medans danne o Tommi kollar på Happy Feet! hahah..Ska fixa lite middag snart o det blir nog oxpytt..YUMMY!!..Min lilla son e världen gulligaste snubben jag har nånsin träffat!..Han ville äta nån majs grejen hos min morsa men jag sa att det räckte eftersom vi ska äta middag så sa han,"åååå nej, jag vill inte äta, va tråkigt!" men efter några sekunder så sa han," men va ska vi äta då??" o jag sa att vi skulle ha oxpytt men han sa "ååå, jag vill ha makaroner inte oxpytt!" o så sa jag,"Nej!Vi har nu ätit makaroner i två dagar o jag e trött på det!" så sa han med värsta attityd," Jo jo jo, jag vet men jag gillar makaroner o INTE oxpytt!"...Min son sa så till MIG??!!! Gud!! Visste inte att en sån liten gullig plutt kunde har en sån attityd! hahahah..det e bara gullig hahah

Men men..nu har jag tjattat till Tommi om giftemål o bröllop o yadeh yadah o tro mig! HAN TROR INTE PÅ SKITEN!!!...Värre än mig! Personlig så tror jag inte heller på giftemål..det förstör bara förhållandet, tycker jag iallafall..Varför ska man gifta sig liksom..det e ju lika bra att man e bara ihop eller bor tillsammans...Man älskar ju varandra lika mycket om man vore gifta så varför gifta er liksom??Jag har inte riktigt fatta menigen till det..Eller jo, man har en "DELAD" så kallade "united" liv men det e ju samma när man e inte gift eller hur??Aja..men nu har han hört min del om bröllop o ringen hahahha..Stackaren..Men sorry, jag e egentligen bara intreserad av själva bröllopet, inte giftemålet hihihi..Jag vill ha fin klänning, vara vacker, min egen dag och allt det där men men får väl hitta någon annan som vill göra det med mig?? hihihih Men nu har vi kommit till en lösning till detta..Vi ska göra någonting som vi båda tycker att det e helt okej på våran två års dagen =)..Jag kan inte vänta!! hihih Ni får veta hemligheten SEEENNAAAAREEEEEE i året hahaha ;)..

Jaja..ska fixa mat nu..Daniel e hungrig o grinig så better get going before the monster in him comes out! hahaha ;)..


My future wedding dress! Simplicity and Elegance is wat I'm looking for =)


I love u even if we grow old together without getting married hihih =) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0