Min älskling <3

Nu sitter jag här i vardagsrummet med danne panne o mysa lite! =).. Orka inte åka till jobbet så himla tidigt så idag ska jag ta det lite lugnt och börjar 08:30 eller kanske 09:00..E ju så trött efter jag har nu jobbat såå mycket men nu när jag har fått min lönespec så känns det skönt! =)..

Aja, nu har jag tänkt mycket igenom det min älskling säger eller känner till varför han blir så himla sugen =(..Jag vet att det e svårt baby och du har försökt jättehårt med det här men du kan inte ge upp nu när du har gått sååå lång! Jag vet att det e svårt o låta blir din sug när det finns så många negativa personer runt omkring dig men du måste komma ihåg att jag finns här för dig, din syrra, din mamma, min mamma, min pappa tillomed Daniel finns här för dig och visst finns det personer som e inte speciellt snällt mot dig eller whatsoever men du måste lägga ALLT negativa "vibe" som du får från dem och lägg dem åt sidan men ändå ta dem som en motivation! Dem här personer eller frestelse gör inte dig svagare, tvärtom..Du blir bara starkare om du e fokuserad på att du KOMMER VARA NYKTER och det kommer ta LÅNGGG tid, det vet jag men det e värd allt tid i hela världen bara för att du ska kunna vara nykter och frisk och glad!..

Det fanns många som trodde på mig när jag var liten eller när jag fick Daniel men det var också några som skrattade åt mig och INTE trodde på mig! Att jag var dum, ful och tjock och det sårade mig verkligen men jag gick vidare och när jag fick Daniel så var alla mina kompisar glada för min skull, dem ser att jag e mycket gladare än förr men det var några som sa att jag kommer vara en DÅLIG mamma men det gjorde inte mig svagare, det gjorde mig STARKARE och 3 år har gått och MIN son e hur bra som helst! Dem som inte trodde att jag kunde klara av med skolan hade fel! Även när jag fick Daniel så säger jag till mig sj att mitt LIV e INTE över! Jag kämpade med skolan, gick tillbaks till gymnasiet och TOG studenten och nu kan jag bevisa till min son att ingenting e omöjligt! Så det gäller för dig med älskling! Livet e inte över bara för att dem här personerna inte kan acceptera dig än men snart så kommer dem göra det och du måste komma ihåg att du behöver inte bevisa någonting till någon annan och INGEN kan säga hur du ska leva ditt liv för den enda person som du måste bevisa någonting alls så e det DU, DU e det mest viktigast person i DITT LIV! Jag älskar dig oavsett vad andra tycker! För min del så e jag glad att du har kommer såhär lång och jag skiter i dem andra för att det inte dem jag lever med eller e FORTFARANDE KÄR i, det e du! Nykter Tommi e viktig i båda min och Daniels liv och det e verkligen värd! <3

Ni e viktigast i mitt liv och jag bryr mig inte vad andra säger eller tycker så länge vi e LYCKLIG! <3

Kommentarer
Postat av: cammie

oh tack så mycket!! Ja, min lilla pojk kan charma flickorna han. hihi =)

2009-04-21 @ 20:27:23
URL: http://tuscha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0