Lycka <3

Fredag o Lönedag igen och nu sitter jag hemma med min kille och pojke´! =) Har inte gjort så mycket heller och det väl klart när man har ju varit på jobbet 3/4 av dagen! Jag börja verkligen tröttna på jobbet! Jag vettefan va jag ska göra om detta! Börja tröttna hemsk att man orka inte upp från sängen varje morron..Ha helt inga motivation alls och inte ens tanken på Singapore gör att jag bli peppad eller så..Det e bara bläää..

Nu har det inte ens gått en dag efter lönedag och så e man pank igen..Trodde att Tommi skulle få pengar idag men det
blev inte så så det få väl vara så då..Vill inte klaga så mycket om detta för jag vill inte att Tommi ska känna sig dålig men jag mår lite dåligt av detta faktiskt..Aja, i hela mitt liv så har vi alltid varit inte så rika eller fattiga heller..Vi har alltid tillräckligt med pengar för att köpa dem nödiga saker vi behöver och inget onödiga saker och när jag flyttade hemifrån så har jag klarat mig sj rätt bra faktiskt även fast jag KAN aldrig spara pengar..så fort jag få pengar så e dem alltid borta på några sekunder hahah och det e inte bra visst men nu har jag börjat sparat och det känns skönt men ändå svårt speciellt när man bli pank eller så! Få väl bita ihop då =)

Well well..watever! Nu ska jag lägga mig..e såå trött nu och imorron blir det familj dag igen och det e rätt kul med båda barnen faktiskt =)..Nu när Tommi har blivit nykter så vill jag jättegärna göra någonting kul med familjen och speciellt med Tommi för jag vill inte att vi ska stanna hemma o gör ingenting för då e jag rädd på att han kommer tänka på alkohol o då kommer han bli sugen o dåååååå blir det ingen bra vibrationer här hemma hahah =).. Hoppas att det här hjälper dig baby och gör dig lyckligare än förut och jag e sååå stolt att du har nu snart klarat av 4 FULLA MÅNADER HELT UTAN NÅGON DROPPE AV ALKOHOL! Du borde vara stolt att det har gått såhär lång! Du trodde att du klara inte av detta va?? Helt utan behandligshem, menar jag och jag hoppas att det få bli så JÄTTTTEEEELÄÄÄNNGGGEEE till! Love ya! Kramz!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0