Äntligen Fredag! =)

yesssss....nu e det äntligen Fredag!!!Skönt att jag kommer kunna ha sovmorgon imorron också men dagen har bara börjat och det bruka ju vara segggg på fredagar för min del eftersom vi måste göra dubbel så mycket bara för att andra vandrarhemmet kommer och då blir det dubbel såå mycket jobb! =( men men..det bara bita ihop till kl 17:00! ;)..

Japp, jag har ju bloggat om hur dumma min o tommis chef e igår o så gick jag till tvättstugan med min danne panne och barnvagnen..Jo, va som vanligt..kom fram till tvättstugan, tog ut alla tvättad kläder och in med mera smutsiga! Sen gick vi hem igen..Daniel brukar vilja går ner för trapporna när han går sj men aa..konstigt nog så ville han ta hissen med mig och vagnar.. In i hissen och gissa om vi blev fast i hissen i mörkret ????!!! Japp, efter daniel hade tryckt på -1 (våningen vi bor på) så va det en stor "Badangboom!" och så blev det helt mörkt o tyst! Mmm..gissa om min stackaren grät eller skrattade hahah...Nej du..han grät o sa," nu kan vi inte hem o äta middag!"...stackaren! Men det gick över när lamporna va på och så ringde jag Tommi och frågade om han kunde hjälpa släppa ut oss men nej! det kunde han inte så jag fick ringa till Otis och vänta på snubben i en kvart! TUR ATT JAG HADE MOTTAGNING! Och den konstiga saken var att den gula "hjälp" knappen funkade inte! Snacka om OTUR va??!!! hahaha Aja, men det blev bra ändå..danne började sjunga så va det inte så tråkigt där inne i alla fall =)

Efter allt fiasko i hissen så fick vi besök av syrran, bror och min lilla melissa =)..Alla satt i mitt rum eftersom det va ju Tommis match här i vardagsrum så ville vi inte störa. Men ja du, mitt rum e ju inte såå himla stort speciellt när man precis gjort tvätten hahah...det va e hög av ovikt kläder på sängen, kuddar, täcket och så va dannes madrass på golvet och alla ba satt på dannes madrass och softade och kollade på aaa...bara sk*t på tv så det var rätt mysigt! Ni e välkomna när ni vill! älskar er!! <3

Jaja..nu måste jag dra annars så kommer stackarn bror inte ha sin mobil en hel dag idag! Japp, min kumpig bror glömde sin mobil så nu måste jag geeeee den till honom =@! men men..blev inget bad igår men idag blir det ABSOLUT ETT! Älskar dig mina älsklingar! Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0