yuppy!

Yup, kom lite försent till jobbet idag men var sååå mycket tidigare än igår och i förrgår! Så det bara bra av mig och vi gjorde rätt mycket idag så jag e nöjd!..Imorron e det Torsdag och vi hade planer på att äta Sveriges godaste sushi i Duvbo till lunch...YUMMMMYYYY....men e inte hundra för min del för jag kommer inte får pengar förräns på Tisdag nästa vecka så..vi får ser om det nu funkar att jag låna nån hundring från nån bara till på Fredag då Tommi får sina sjukpenning...

Nywayz, nu har jag, Tommi tvättat alla våran kläder i garderoben imorse kl 07:00!! Jag vaknade och fick ta med mig vagnen till tvättstugan för det var sååå himla mycket att tvätta!Fick tillomed boka båda sidor, alla 6 maskinerna fick vi använda!!Det e skönt att blir av med det och nu har jag också vikat klart och allting är nerpackad i svarta påsar!..Jag har tillomed börjat packa in mina o Dannes kläder till kryssningen! BRA GJORT,TINA!..

Jahap! Nu kommer min datorn dör närsomhelst eftersom jag har inte laddaren här i köket så bare with me PEOPLE!! =)..Aja, tänkte bada med älsklingen idag men blev inte så för vi tog en sent promenad nere till anslagstavla för nån annons Tommi hade från Unga Kris..Juste! DET ÖPPET HUS I HÄGGVIK NU PÅ SÖNDAG PÅ UNGA KRIS!!MELLAN KLOCKAN 11:00-17:00, tror jag, så var där för det blir massa MUMMSIGA bakelse,kaffe och massa kul!..

Aja, nu ska jag lägga mig för jag e helt slut efter all vikande..Godnatt allihopa och sovti gotti! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0