Sköna Lördag!

YESSS!!!Fick äntligen min sovmorgon som jag hade längtat i en HEL vecka nu! =)..E pigg o glad men ändå fortfarande jävligt ont i mina fötterna! Imorron blir det jobb igen och det tycker jag e bara bra för jag behöver verkligen pengarna till nästa månad ifall min ansökan till den där nya lägenheten gå igenom och då måste jag betala högre hyran!..Jag vill verkligen ha svaret til det NUUUU..Kan verkligen inte vänta och boy am I excited!!! =)

Igår kom jag hem till farsan typ vid 9 och fixade mat till idag och bakade till Teresa som vi ska hälsa på idag och städat o diskat här hos dem också! =)..Har alltid tycks om att städa och diska och såna där grejer för jag tycker det kul och när man väl kunna ser resultatet på ett rent hus då blir man ännu gladare eller hur??..Nywayz, idag ska vi äntligen träffa Rebecca o Company i stan och kolla på Pride Paraden!!Har inte träffats i en vecka så saknaden e där hihihi..Trivs verkligen med dem även om jag inte prata mycket så trivs jag väldigt väldigt mycket och jag e bara glad för Tommi för han har fått kontakt med såna HÄRLIGA människor! Dagen låter hur KUL som helst och jag kan knappt vänta! =)..

Jag älskar mina älsklingar!!!!Sååå himla mycket att det inte sant!..Jag saknar min lilla princessa hemsk mycket faktiskt!!Min lilla busunge, min lilla mamma, min lilla syster, min lilla moster till danne!!!JAG SAKNARRR DIGGG SÅÅÅ HIMLA MYCKETTTT men det ju 2 fulla veckor innan ni e här i Stockholm igen =(..Juste nu e syrran o brorsan i Italien också! Fan va hemsk det e för mig att stanna i TRÅKIGA SVERIGE!!!Regn hela jävla tiden! Men men..hope the weeks go by faster than lightning! <3


My cheekiness loves!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0