Flyttat o Klart!

Nu e jag hos morsan för att det e ju min familjens kompis sista dag här i Stockholm och jag har ju lovat morsan o syrran Lynda att jag skulle sova över här så nu e jag väl här och min älskade e hemma och håller på med packatupp allting på plats! =)..Nu e flytten ÄNTLIGEN klart och jag e sååå himla TRÖTT kan jag säga! Tommis kompisar skulle hjälpa till men alla bara backade ur så det blev bara jag, Tommi, Tommis mamma och Patrik!..Så jävla mycket att bära och min rygg gör ONT nu!..Skulle egentligen ta ledig från jobbet imorron men min syrra ville spendera tid med sina kompisar som ska åka tillbaks till Skottland så det väl okej..

Danne har fått asthma IGEN idag och det e bara PERFEKT!..Så jobbigt när han e såhär sjuk för han e mammig (inget emot det för jag gillar att mysa med honom sådär) men det jobbigt att håller på med sådär speciellt när vi skulle flytta idag och så e det såå jobbigt att höra han andas sådär! Hoppas att han blir bättre snart för jag måste jobba jobba! =)..

Aja, nu ska jag nog lägga mig fö jag e helt slut! Och jag e jätteNÖJD med våran lägenhet! Jobbigt att flytta men om man vill ha en större eller bättre så blir det! Hoppas ni haft det bra idag med! ADIOSSSSS <3

Ps, Skulle precis börja med flytten och var hos morsan o lämnade danne panne med fick en dåligt nyheter..Min "mormor" Teresa dog inatt och jag var helt speechless för jag vet inte riktigt hur jag skulle reagera!..Alla visste att det här skulle hända med det bara vänta på när tiden skulle komma och jag visste inte att det skulle komma såhär fort! Jag kan fortfarande inte fatta det för det var ju mer än en månad sen jag träffade henne och då var hon hur glad som helst och det gör faktiskt ont i hjärtat men jag e ändå jätteglad att hon behöver inte lida som hon gör när hon var vid liv. Hon hade sååå mycket liv i sig..alltid glad, alltid så positiv och jag saknar verkligen henne! Känner lite skuldkänslor nu eftersom hon ville smaka på min kladdkakan och jag bakade det till henne när min mamma var i Singapore och var tillomed redo att åka till henne och jag gjorde speciellt för jag hade den i en hjärtform men dagen vi ringde var hon inte på gott humör och hon mådde inte så bra heller men efter den dagen så har vi inte hört av oss och jag känner dåligt för att jag gjorde inte det...När jag fick nyheten så tänkte jag hela tiden på kladdkaka, hur gladare jag skulle bli om jag skulle får träffa henne en sista gång, att ser hennes ansikte eller att höra hennes kommentär om kladdkakan..Det gör såå ont att jag har inga tårar...Gick hem fundersamt och när jag såg Tommi så grät jag men han var ju så himla upptagen att han hade inte ens tid att ge mig en kram och jag förstår fullständigt för va hade inte så många folk med hjälp av flytten och klockan var mycket men ändå kunde jag inte hålla mig för det var för mycket! Har ju känt henne länge och hon e som en familjmedlem till mig så jag mår inte så himla bra just nu även om jag har nu fått det jag ville med lägenheten...Skulle vilja dela detta glädje med henne men nu e hon borta...Skulle vilja höra vad hon tycka, skulle vilja höra hennes röst en sista gång men nu e hon borta! Men även om hon e nu borta så vet vi alla att hon e nu på ett bättre plats där hon behöver inte lida, där hon kan ÄNTLIGEN träffa sin son efter hur många år! Jag älskar dig för den du är och du kommer alltid ha ett speciellt plats i mitt hjärta! <3

You're an angel in disguise, you were filled with so much joy that you bring joy to people who walk into the room,
Your voice cud just brighten a person's day and
You're so special that GOD had to have you to himself becoz he knows that you have done your part in this life and it was time for you to go back to where you belong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0